به گزارش شانا، مهدی یوسفی مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس در نشستی با مدیرعامل پتروشیمی مرجان با اشاره به آزمون استخدامی این پتروشیمی، گفت: وجود برخی ابهامها در این آزمون مانند نبود تعریف روشن از داوطلب بومی، نداشتن سهمیه مشخص در مقاطع تحصیلی فوق دیپلم به بالا و ... سبب ایجاد نگرانیهایی در میان داوطلبان بومی استان بوشهر شده که لازم است به طور شفاف در این زمینه به پرسشهای داوطلبان پاسخ داده شود.
وی ادامه داد: سهمیه پذیرش داوطلبان بومی در آزمونهای استخدامی شرکتهای مستقر درمنطقه براساس مصوبه هیئت وزیران ۵۰ درصد اعلام شده و این موضوع باید از سوی همه شرکتهای مستقر رعایت شود.
براساس گزارش سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس، تعریف دقیق و شفاف از داوطلب بومی، اعمال سهمیه ۱۰۰ درصدی جذب دواطلبان بومی استان بوشهر در مقاطع تحصیلی دیپلم و فوق دیپلم، اعمال سهمیه ۵۰ درصدی جذب داوطلبان بومی در مقاطع تحصیلی لیسانس به بالا بر اساس مصوبه هیئت وزیران و حضور مستقیم سرپرست مدیریت کار و خدمات اشتغال در مصاحبههای تخصصی و نظارت بر روند انجام آن از مهمترین موارد مورد توافق در این نشست بود.
آزمون استخدامی پتروشیمی مرجان با حضور هشتهزار و ۵۰۰ داوطلب در تهران و بوشهر برگزار میشود که قرار است پس از اعلام نتایج این آزمون، مصاحبههای تخصصی در عسلویه برگزار شود.
شرکت سرمایهگذاری ساتا (شستان) ٦٧ درصد از مالکیت سهام مرجان را در اختیار دارد و تاکنون افزون از ٨٨٧ میلیارد ریال در این طرح سرمایهگذاری کرده است.
پتروشیمی مرجان مجری طرح متانول هفتم در منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس عسلویه است، این طرح یکی از مهمترین طرحهای در دست اجرای پتروشیمی کشور در منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس در عسلویه به شمار می رود. ظرفیت تولیدی این واحد پتروشیمی سالانه یک میلیون و ٦٥٠ هزار تن متانول خواهد بود.
ارزش قرارداد واحد متانول شرکت پتروشیمی مرجان ٥٠٠ میلیون یورو و با ظرفیت تولید سالانه یک میلیون و ٦٥٠ هزار تن شامل خرید لیسانس، انجام مهندسی اصولی و ارائه خدمات فنی است که بنابر توافقهای صورت گرفته در مدت چهار سال اجرا خواهد شد.
خوراک این طرح سالانه ٥,١ میلیارد نرمال متر مکعب گاز طبیعی است و پیش بینی شده است که همه سرویسهای جانبی آن ( آب، برق، بخار و اکسیژن) از پتروشیمی دماوند (مجری سرویسهای یوتیلیتی واحدهای مستقر در فاز دوم عسلویه) تامین شود.
این طرح همسو با توسعه صنایع پتروشیمی و همچنین استفاده از گازهای استحصالی منطقه عسلویه و تولید محصولات با ارزش افزوده بیشتر و ایجاد اشتغال با مالکیت ٥١ درصدی بخش خصوصی و ٤٩ درصدی شرکت ملی صنایع پتروشیمی احداث می شود.
نظر شما