به گزارش شانا، حمیدرضا سجادی در تشریح برنامههای افزایش ظرفیت تولید برق تاسیسات نفتی منطقه سیری در خلیج فارس، گفت: هماکنون برق مورد نیاز سکوها و تاسیسات نفتی این منطقه از طریق سه نیروگاه قدیمی سیری، نیروگاه ایلام و فرآب تامین میشود.
وی با اعلام این که در طول دوران تحریم، به دلیل تحویل نگرفتن برخی از تجهیزات و توربینها از سوی شرکتهای اروپایی، مشکلات متعددی در تامین و تولید برق پایدار سکوهای نفتی وجود داشت، تصریح کرد: از این رو دور جدید مذاکرات توسط شرکت نفت فلات قاره با دو شرکت بزرگ نیروگاه ساز آلمانی شامل «زیمنس و مان» آغاز شده است.
سجادی با اشاره به آغاز مذاکرات جدید با شرکت زیمنس آلمان با هدف تامین برخی قطعات یدکی و توربین نیروگاههای موجود در سطح جزیره سیری، اظهار کرد: از این رو پیشبینی میشود تا چند روز آینده برخی از کارشناسان این شرکت با حضور در جزیره نفتی سیری، مذاکراتی را به منظور تامین و یا تعمیرات اساسی برخی از توربینهای نیروگاههای گازی انجام دهند.
رئیس نیروگاه سیری با یادآوری این که برخی از توربینهای نیروگاههای قدیم سیری باید از رده خارج و با توربینهای جدید جایگزین شوند، تاکید کرد: همچنین برخی از توربینهای نیروگاه گازی ایلام باید مورد تغییرات اساسی قرار گیرند.
وی با اشاره به ضرورت استفاده از نسل جدید توربینهای گازی به ویژه توربینهای SGT۴۰۰ زیمنس آلمان در نیروگاههای سیری گفت: این توربینها از ویژگیهای خاص فنی و عملیاتی برخوردارند.
سجادی در ادامه با اشاره به دریافت مصوبه هیئت مدیره شرکت ملی نفت ایران به منظور ساخت یک نیروگاه جدید ۱۷۵ مگاواتی در سطح جزیره سیری، افزود: قرار است این نیروگاه در دو فاز ۱۰۰ و ۷۵ مگاواتی توسط شرکت نفت فلات قاره طراحی و ساخته شود.
رئیس نیروگاه سیری با اعلام این که در صورت نوسازی، بازسازی و بروزرسانی توربین نیروگاههای موجود، ظرفیت تولید برق در سطح جزیره سیری به بیش از ۴۰ مگاوات افزایش مییابد، یادآور شد: علاوه بر این در صورت بهرهبرداری از نیروگاه جدید نیز یک ظرفیت پایدار برای تولید و اجرای پروژههای جدید نفت و گاز در سطح جزیره سیری فراهم میشود.
به گزارش روابط عمومی شرکت ملی نفت ایران، جزیره سیری در حدود ۷۲ کیلومتری خط ساحلی ایران و در ۴۰ کیلومتری غرب جزیره ابوموسی در خلیج فارس قرار دارد.
بر پایه این گزارش، میدانهای اطراف سیری از ظرفیت تولید روزانه ۱۵۰ هزار بشکه نفت خام برخوردارند. هم اکنون میدان الوند، اسفند، سیوند، دنا و میدان مشترک نصرت از مهمترین میدانهای در حال تولید این منطقه عملیاتی به شمار می آیند.
نظر شما