غلاممحمد زارعی در گفتگو با خبرنگار شانا، اظهار کرد: تلاشها برای توسعه میدانهای مشترک نفت و گاز باید فزونی یابد و برنامه ریزی اثربخشی برای این بخش تدوین شود زیرا تأخیر در برداشت از میدانهای مشترک، ضمن محروم کردن کشور از منابع، سبب هدرروی آنها میشود.
عضو کمیسیون صنایع و معادن افزود: در بودجه ردیفهای برای میدانهای مشترک نفت و گاز مدنظر قرارگرفته شده است، همینطور این طرحها برای استفاده از منابع الویت دارند.
این نماینده مجلس نهم گفت: امسال نیز در جریان بررسی لایحه بودجه 95 و لایحه برنامه ششم توسعه، سازوکارهای سرمایهگذاری در میدانهای مشترک تقویت میشود، زیرا هر روز تأخیر در بهره برداری معادل میلیونها دلار زیان است.
زارعی بابیان این مطلب که سرمایهگذاری کافی سبب استحصال منابع و استفاده از آنها برای ایجاد ثروت میشود، افزود: سرمایهگذاری در میدانهای مشترک بازگشت سریع سرمایه را در پی دارد بنابراین ضریب بازگشت سرمایه در نفت بویژه در میدانهای مشترک بالاست که در نوع خود برای سرمایهگذار جذابیت دارد.
این نماینده مجلس نهم گفت: عامل جذابیت، برای سرمایهگذاران اهمیت دارد زیرا سرمایهگذاری دارای بازار رقابتی است، ازاینرو باید کوشش کرد مزیتهای کشور را بهخوبی تشریح کرد و برای سرمایهگذاری پایدار و مطمئن کمک کرد.
وی با اشاره به سیاستهای اقتصاد مقاومتی گفت: صنعت نفت از بخشهای مهمی است که باید این سیاستها در آن جاری شود چنانچه دولت نیز اعلام کرده پس از اجرا برجام نیز این سیاستها مدنظر و اولویت است، بنابراین باید به سمت برنامه تولید فرآورده و ارزشافزوده حرکت کرد و با یکروند مشخص از خام فروشی مواد اولیه کاست.
نظر شما