دولت معتمد در قراردادهای عملیاتی مشترک حائز اهمیت است

مدرس کارگاه آموزشی Joint Operating Agreement (قراردادهای عملیاتی مشترک) عنوان کرد: شرکتهای پیمانکار برای مشارکت در این نوع قراردادها باید از قابل اعتماد بودن دولت میزبان، اطمینان خاطر داشته باشند.

به گزارش خبرنگار شانا، ادواردو جی. پریرا، مدرس کارگاه آموزشی قراردادهای عملیاتی مشترک (Joint Operating Agreement) در نخستین روز برگزاری این کارگاه که از صبح امروز (یکشنبه، 9 اسفندماه) با حضور مدیران حقوقی و قراردادی شرکتهای فعال در صنایع نفت و گاز کشور در هتل تهران آغاز بکار کرد، با بیان این مطلب افزود: قابل اعتماد بودن دولت میزبان، قوانین حاکم بر آن کشور و میزان ریسک قرارداد، از جمله مواردی است که شرکتهای پیمانکار باید قبل از مشارکت به آن توجه کنند.

وی ادامه داد: در این کارگاه سه روزه، مباحثی از جمله دیدگاهها و نگرانیهای مدل قراردادهای عملیاتی مشترک، عملکرد شرکتهای دولتی و خصوصی در این قراردادها، تضادهای احتمالی با دیدگاههای دولت میزبان، قوانین حاکم و روشهای حل مناقشات، تعهدات طرفین و مسائل مربوط به حقوق مدنی و انتقال فناوری و ساخت داخل مورد بررسی قرار می گیرد.

به گزارش شانا، بر اساس اعلام شرکت CBC، پریرا دارای دکتری از دانشگاه آکسفورد و بیشترین تالیفات و تجربیات همکاری در شرکتهای بین المللی صنایع نفت و گاز در زمینه قراردادها و شرکتهای عملیاتی مشترک است و تالیفات وی به عنوان کتب مرجع در بسیاری از شرکتهای بین المللی فعال در صنایع نفت و گاز مورد استفاده قرار می گیرد. وی که تدریس در 25 کشور و کار در 44 کشور دنیا را در کارنامه خود دارد، هم اکنون تالیف کتابی را در مورد فرایندهای حسابداری قراردادهای عملیاتی مشترک در دستور کار دارد.


کد خبر 255900

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =