700 قلم قطعه کاربردی در صنعت حفاری امسال بومی سازی شد

مدیر پژوهش، فناوری و مهندسی ساخت شرکت ملی حفاری ایران با اشاره به بومی سازی 700 قلم قطعه کاربردی در صنعت حفاری در سال جاری از کاهش زمان انتظار دستگاههای حفاری با رشد کیفیت اقلام پرمصرف ساخت داخل خبر داد.

به گزارش شانا، مهدی عرشیان گفت: براساس برنامه‌ریزی این مدیریت در اواخر سال گذشته، بهبود کیفیت اقلام تولیدی راهبردی پرمصرف دکلهای حفاری و تجهیزات خدمات فنی به میزان پنج درصد در سال 94  در دستور کار قرار گرفت. 

وی افزود: در گام نخست بازنگری و آنالیز 60 قلم از قطعات ساخت داخل با هم افزایی میان متخصصان و کارشناسان این حوزه و شرکتهای سازنده قطعات و تجهیزات و مراکز دانش بنیان آغاز شد که اهداف مورد نظر در نیمه نخست سال محقق شد. 

عرشیان اظهارکرد: توجه به کیفیت به موازات کمیت تولیدات سبب شد با تغییرات ساختاری جزئی، کیفیت محصولات بهبود و مدت زمان کاربرد آنها افزایش یابد و این دستاورد، کاهش وقفه‌های ناخواسته در کار دکلها را بدنبال داشته است. 

مدیر پژوهش، فناوری و مهندسی ساخت شرکت ملی حفاری ایران با بیان این‌که این قطعات بیشتر مربوط به انواع پمپهای سیال و گرداننده فوقانی (تاپ درایو) است، گفت: کیفیت بخشی به تولیدات داخلی استمرار دارد و در مواردی کیفیت قطعات که ساخت آن از انواع مشابه خارجی الگوبرداری شده به سطحی رسیده که با تغییرات در متریال و ماهیت قطعه، اقبال بیشتر برای شرکتهای سازنده و صنعتگران داخلی در بازاریابی و فروش اقلام تولیدی در قیاس با اقلام  خارجی حاصل شده است. 

وی به بومی سازی  700 قلم قطعات مهم کاربردی در صنعت حفاری در سال جاری اشاره کرد و افزود: برای سال آینده نیز علاوه بر داخلی کردن بخش دیگری از قطعات و تجهیزات، رشد کیفی بیش از پنج درصدی قطعات که هم‌اکنون در چرخه عملیات استفاده می شود در برنامه است.  

عرشیان در همین ارتباط به در دست اقدام بودن کیفیت بخشی به قطعات  Ibop ، پروژه پژوهشی یکسان سازی قطعات  ماژولهای پمپهای سیال، واش پایپ و  آچار هوا اشاره و خاطرنشان کرد: در زمان حاضر فراتر از 70 درصد از قطعات و تجهیزات بومی سازی شده مورد استفاده در دستگاههای حفاری و خدمات جانبی این شرکت از سوی سازندگان خوزستانی تولید می شود. 

مدیر پژوهش، فناوری و مهندسی ساخت شرکت ملی حفاری ایران به عقد قراردادهای بلندمدت با برخی سازندگان داخلی اشاره و گفت: از مزیت این نوع همکاری رغبت سازندگان به سرمایه‌گذاری و تامین تجهیزات فنی لازم برای ساخت قطعات با کیفیت بالاست که این مهم، رضایت‌مندی واحدهای عملیاتی را در پی داشته است. 

وی در پیوند با این مطلب افزود: اصلاح قانون مناقصات و استفاده از توانمندی شرکتهایی که توان ساخت اقلام با استانداردهای بالا را دارند می‌تواند نقش اثرگذاری در شتاب بخشیدن به عملیات حفاری و پاسخگویی به موقع به درخواستهای واحدهای متقاضی را ایفا کند. 

عرشیان تاکید کرد: تامین قطعات از بازار داخلی موجب رونق شهرکهای صنعتی، ایجاد فرصتهای شغلی، دسترسی به دانش فنی ساخت، تنوع در تولیدات و پشتیبانی خدمات می‌شود و سازندگان و صنعتگران باید بحث کیفیت تولیدات را جدی تلقی کنند تا در بازار رقابت بتوانند حضوری فعال تر داشته باشند.

کد خبر 255921

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =