به گزارش شانا، این جایزه طی سالهای اخیر با استقبال بیش از 145 سازمان ایرانی، به طور منظم اجرا شده است و کلیه سازمانها، شرکتها و مؤسسه های ایرانی فعال در حوزههای گوناگون صنعتی، پیمانکاری، خدمات و همچنین سازمانهای دولتی و عمومی از مشارکت کنندگان آن بوده اند.
بر همین اساس، جایزه ملی مدیریت دانش در سه سطح «تندیس و گواهینامه بالندگی در مدیریت دانش» به عنوان بالاترین سطح، «گواهینامه شایستگی در مدیریت دانش» و «گواهینامه اهتمام به مدیریت دانش» اهدا می شود.
این گزارش میافزاید: جایزه ملی مدیریت دانش با هدف ارائه ساختاری جامع برای توسعه یکپارچه و متوازن فعالیتهای مدیریت دانش، از طریق شناسایی و ارائه برترین تجارب در زمینه پیاده سازی و توسعه مدیریت دانش، با شعار «جایزه ملی مدیریت دانش؛ الگوی توسعه یکپارچه مدیریت دانش در سازمانهای پیشرو» است، که علاوه بر ایجاد زمینه ای مناسب را برای رقابت سازمانهای ایرانی در مبحث مدیریت دانش، فضایی برای تبادل تجربیات موفق در این زمینه فراهم آورده است.
پژوهشگاه صنعت نفت با سابقه ای بیش از نیم قرن فعالیت در حوزه تحقیق و توسعه با انجام بیشترین پروژه های تحقیقاتی در صنعت نفت و با در اختیار داشتن سرمایه های عظیم نیروی انسانی کارآمد، تجهیزات و تواناییهای منحصر به فرد از ماهیت دانش بنیان برخوردار است.
شرکت ملی صنایع پتروشیمی ایران نیز در نخستین حضور خود در این کنفرانس بین المللی، موفق به دریافت جایزه ملی تندیس برنز مدیریت دانش شد.
این
کنفرانس دو روزه به همت دبیرخانه کنفرانس ملی مدیریت دانش با هدف ترویج
مبحث مدیریت دانش در کشور و ایجاد فرصتی برای تبادل اندیشهها و تجارب در
این حوزه گسترده و نوین مدیریتی در روزهای ٤ و ٥ اسفند ماه امسال برگزار شد
و ٩ شرکت موفق به دریافت تندیس و گواهینامه شدند.
نظر شما