به گزارش شانا، محمدی کیان، رئیس خدمات فنی چاههای شرکت بهره برداری نفت و گاز زاگرس جنوبی در این زمینه گفت: ساخت این دستگاه پیرو تأکید مدیرعامل و به درخواست اداره مهندسی بهره برداری شرکت به اداره خدمات فنی چاهها واگذار شد که پس از طراحی و تأمین تجهیزات، مطابق با جدیدترین محصولات شرکتهای سازندهی معتبر و تحت نظر اداره بازرسی و حفاظت فنی شرکت نفت و گاز زاگرس جنوبی، مراحل ساخت آن به اتمام رسید.
وی تصریح کرد: این مجموعه هم اکنون پس از طی آزمایشهای کارگاهی مورد نیاز و اخذ مجوز بهره برداری از اداره بازرسی فنی شرکت، آماده بهره برداری شده است.
به گفته محمدی کیان، همه اقلام استفاده شده در ساخت این مجموعه مربوط به تجهیزات موجود در منطقه بوده و تأمین آنها هیچگونه بار مالی به دنبال نداشته است.
وی با بیان این که این دستگاه در جریاندهی موقت چاههای نفتی یا گازی که مجهز به تسهیلات سرچاهی نیستند و همچنین انجام عملیات چاه آزمایی یا تمیزسازی چاه پس از ترک دکل حفاری مورد استفاده قرار می گیرد، ادامه داد: فشار کاری این مجموعه پنج هزار پام است و قابلیت عبور سیال خورنده را داراست که به وسیله یک شیر از نوع Globe قابل کنترل است.
محمدی کیان یادآور شد: این مجموعه دارای سه مسیر جریانی است که دو مسیر آن توسط کاهنده های متغیر و به صورت مستقل کنترل میشوند و مسیر سوم نیز به عنوان مسیر کنارگذر است؛ همچنین جریان ورودی مجموعه دارای محلی جهت تزریق مواد ضد یخ زدگی است و در خروجی نیز محلی جهت دریافت نمونه سیال جریانی جهت ارسال به آزمایشگاه در نظر گرفته شده است.
بر اساس اعلام وی، این مجموعه علاوه بر فشارسنجهای مکانیکی، مجهز به دستگاه ثبت فشار و دمای حافظه دار الکترونیکی است که به وسیله آن مشاهده و ذخیرهی اطلاعات دما و فشار سیال ورودی در حین انجام عملیات طولانی مدت امکانپذیر خواهد بود و میتوان این اطلاعات را بر روی رایانه و به وسیله نرم افزارهای مرتبط تحلیل کرد.
نظر شما