نفت و گاز اروندان و دانشگاه امیرکبیر قرارداد همکاری امضا کردند

همسو با سیاستهای وزارت مبنی بر همکاری صنعت نفت با دانشگاهها، نخستین قرارداد راهبردی توسعه فناوریها و انتقال فناوری در شرکت ملی نفت ایران به منظور بهینه‌سازی فرآیندهای تولید در میدان نفتی دارخوین میان شرکت نفت و گاز اروندان و دانشگاه صنعتی امیرکبیر امضا شد.

به گزارش خبرنگار شانا، قرارداد «پروژه پژوهشی کاربردی بهبود کارایی تزریق گاز در سازند فهلیان میدان دارخوین» عصر امروز (شنبه، 22 اسفندماه) میان سلطان کمالی، مدیرعامل شرکت نفت و گاز اروندان و احمد معتمدی، رئیس دانشگاه امیرکبیر امضا شد.

هدف از اجرای این پروژه پژوهشی مطالعه و بررسی داده‌های تولید، به روز رسانی مدل شبیه‌سازی و ارائه یک برنامه جامع جمع آوری و آنالیز داده با استفاده از فناوریهای روز دنیا برای انتقال فناوریها به داخل کشور و بومی سازی آنهاست. 

بهبود کارایی و تلاش برای همگن کردن حرکت جبهه گاز تزریقی در همه لایه‌ها و نقاط مخزن، بهبود شرائط Voidage replacement  در مخزن و سعی در همگن کردن voidage replacement ratio  در لایه‌ها و نقاط مخزن و تعیین لایه‌ها و و زونهایی که سبب میان شکنی گاز در چاههای تولیدی شده‌اند از دیگر اهداف امضای این قرارداد پژوهشی است. 

به گزارش شانا، در مهرماه سال 1393 وزارت نفت به عنوان نخستین وزارتخانه کشور با امضای 9 قرارداد 10 ساله با هشت دانشگاه معتبر کشور با هدف مطالعات تولید نفت و افزایش ضریب بازیافت از مخازن نفتی، ارتباط میان صنعت و دانشگاه را به طور رسمی کلید زد.

بیژن زنگنه، وزیر نفت هنگام امضای 9 قرارداد با دانشگاههای کشور با اشاره به این‌که ضریب بازیافت نفت از مخازن و بهینه‌سازی مصرف انرژی اولویتهای صنعت نفت است، گفته بود: یک درصد افزایش ضریب بازیافت نفت از مخازن سبب افزایش حدود هفت میلیارد بشکه ای ذخایر قابل استحصال نفت در کشور می شود که ارزش آن با فرض قیمت ١٠٠ دلار برای هر بشکه حدود ٧٠٠ میلیارد دلار خواهد بود.

 

کد خبر 256774

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =