به گزارش خبرنگار شانا، این نمایشگاه هفتم فروردین ماه امسال در خانه گفتمان شهر و معماری (خانه وارطان) آغاز به کار کرده است و تا پایان فروردین ماه به کار خود ادامه می دهد.
بر پایه این گزارش، اندیشه و نگرش زیست محیطی، برنامهریزیهای سازگار با طبیعت، بهینهسازی سبک ساختوساز و تعریف استانداردهای جدید برای جامعه در شرائط تغییر آبوهوا با درنظر گرفتن محدودیت سوختهای فسیلی از اهداف نمایشگاه "شهر پس از نفت؛ تاریخچهای بر آینده شهر" است و پروژههای این نمایشگاه بهگونهای انتخاب شده که روی عواملی همچون انرژی و حملونقل بهعنوان چالشهای اصلی شهرهای آینده تمرکز دارد.
بر این اساس، به وجود آمدن شهرهای جدید در چین و امارات متحده عربی به شهرسازان اجازه میدهد ساختارهای غیر منعطف و پایداری را برای شهرهای جدید مدنظر قرار دهند و در حالی که فناوریهای لازم همچنان در کشورهای صنعتی دنیا تولید میشوند، اما زمانی که پای عمل به میان می آید، از دیدگاه مفاهیم پایدار، شهرهای نوظهور و در حال توسعه پیشتاز هستند.
تغییرات آبوهوا، ماهیت محدود انرژی فسیلی و بحرانهای مالی و سیستماتیک جهانی به شهرسازان اجازه میدهد روند تغییرات اجتماعی را در کنار تغییرات زیست محیطی آزمایش کنند.
نظر شما