به گزارش شانا، سید امیر عباس حسینی، معاون فناوری و روابط بینالملل پژوهشگاه صنعت نفت با بیان این مطلب افزود: همه پروژههای پژوهشگاه در 2 سال گذشته متقاضی محور بوده است و هیچ پروژه بدون متقاضی در این مجموعه وجود ندارد.
وی با بیان این که متقاضی داشتن پروژههای پژوهشگاه یک الزام است نه یک سلیقه، تصریح کرد: در فضای انحصاری و بدون رقابت به پژوهشگاه پروژه ای داده نمی شود و ما قابلیتهای خود را در رقابت نشان می دهیم.
حسینی در عین حال اشاره کرد: تعداد بسیار محدودی از پروژه ها، حمایت داخلی دارند و پژوهشگاه متقاضی آنهاست که کمتر از پنج درصد مجموع پروژه های سازمان را به خود اختصاص می دهد و 95 درصد پروژه ها متقاضی بیرونی دارند.
وی ادامه داد: البته این بخش داخلی نیز الزامهایی دارد که معطوف بودن به آینده، بازار و کسب وکار فناورانه از جمله آن است و در صورت نبود این الزامها، پروژه ها حمایت و اجرا نمیشوند.
حسینی درباره عملکرد پژوهشگاه در سال 94 عنوان کرد: در این سال رکود سختی را پشت سر گذاشتیم و کاهش درآمدهای نفتی تبعاتی در اقتصاد کشور داشت که آثار آن بر پژوهشگاه نیز حاکم بوده است.
معاون فناوری و روابط بینالملل پژوهشگاه صنعت نفت گفت: با وجود تنگناهای موجود و تاثیر منفی این رکود بر بودجه شرکتهای بزرگ و متقاضی، قراردادهای امضا شده در سال 94 نسبت به سال 93 از لحاظ تعداد و ارزش به ترتیب 52 و 14 درصد افزایش یافته است.
حسینی با بیان این که حجم بسیار بزرگی از فعالیتهای پژوهشگاه صنعت نفت در سال 94 به اصلاح فرآیندها اختصاص یافته است، یادآور شد: این اقدام، بهبود مستمر به شمار می رود.
وی گفت: پژوهشگاه در سالهای 92، 93 و 94 به ترتیب 31، 62 و 94 قرارداد پروژه در دست داشته که این روند حاکی از رشد چشم افسای فعالیتهای این مرکز توسعه خلق فناورانه است.
حسینی اظهار کرد: به ویژه در فصل زمستان، فضای جدید تعاملات بینالمللی و آثار توافق ایران با کشورهای 1+5 خود را نشان داد که البته محصول این رویدادها را باید امسال مشاهده کرد.
نظر شما