به گزارش شانا، غلامرضا آل محمود با اشاره به عملکرد مدیریت عملیات حفاری خشکی – 3 گفت: این مدیریت هم اکنون 19 دستگاه حفاری سبک و سنگین برای حفاری در چاههای تکمیلی و توسعه ای در اختیار دارد.
وی با بیان این که آمار چاههای حفاری و تکمیل شده پارسال در مقایسه با سال 93، 10 حلقه افزایش نشان می دهد، اظهار کرد: از این چاهها 58 حلقه تعمیری_تکمیلی و هشت حلقه آن توسعه ای بوده است.
آل محمود با اشاره به این که 18 دستگاه حفاری این مدیریت در گستره عملیاتی شرکت ملی مناطق نفتخیزجنوب و یک دکل در حوزه عملیاتی شرکت نفت فلات قاره استقرار دارد، افزود: متراژ حفاری انجام شده در مدت زمان یادشده 46 هزار و 248 متر به ثبت رسید.
مدیر عملیات حفاری خشکی – 3 شرکت ملی حفاری ایران اظهار کرد: پارسال حفاری 9 حلقه چاه، 91 روز زودتر از برنامه پیش بینی شده از سوی کارفرما به پایان رسید که دارای ارزش اقتصادی بالایی است.
وی ادامه داد: بالاترین زمان جلوافتادگی در عملیات حفاری چاهها مربوط به حفاری یک حلقه چاه در جزیره خارگ است که مدت انجام آن 105 روز پیش بینی شده بود اما با بکارگیری دکل 42 فتح، این چاه 37 روز پیش از برنامه تعیین شده تکمیل شد.
آل محمود با بیان این که 90 درصد کارکنان این مدیریت در بخشهای عملیاتی مشغول کار هستند، توجه به آموزش را برای ارتقای سطح دانش فنی و تخصصی کارکنان با اهمیت دانست و گفت: پارسال با هماهنگی و همکاری اداره آموزش و تجهیز نیروی انسانی شرکت برای مجموعه کارکنان این مدیریت 43 هزار و 446 نفر ساعت آموزش برنامه ریزی و برگزار شد.
وی ایمن سازی و بازرسی فنی سامانه بالابری تمام دستگاههای حفاری در زمان جابجایی و تعمیر و تعویض بخشهایی از تجهیزات از جمله مخازن آب و مخازن سیال چند دکل را از شمار دیگر فعالیتهای انجام شده در این ارتباط برشمرد.
شرکت ملی حفاری ایران با هدف شتاب بخشیدن به عملیات حفاری، در چند سال گذشته اقدام به ایجاد چهار مدیریت عملیات حفاری خشکی یک، دو، سه و چهار و مدیریت عملیات حفاری دریا کرد که از زیر مجموعه های معاونت مدیرعامل در عملیات حفاری محسوب می شوند.
نظر شما