به گزارش خبرنگار شانا، محمد آل خمیس، مدیرعملیات حفاری خشکی 2 شرکت ملی حفاری ایران گفت: از این تعداد چاه، 34 حلقه توسعهای، یک حلقه توصیفی و 13 حلقه تعمیری بود که پس از تکمیل تحویل شرکتهای متقاضی شد.
آل خمیس متراژ حفاری در این مدت را 112 هزار و 951 متر عنوان کرد و اظهارکرد: این مدیریت در مجموع 25 دستگاه حفاری سنگین در اختیار دارد که 13 دستگاه آن در حوزه عملیاتی شرکت ملی مناطق نفتخیزجنوب مستقر است.
مدیر عملیات حفاری خشکی 2 شرکت ملی حفاری ایران ادامه داد: همچنین 6 دستگاه حفاری در موقعیت عملیاتی شرکت نفت مناطق مرکزی، 5 دکل در پروژههای کلید در دست و یک دستگاه در پروژههای مدیریت اکتشاف شرکت ملی نفت ایران استقرار دارد.
وی مناطق عملیاتی این مدیریت را در میدانهای نفتی مارون، اهواز، لالی، آغاجاری، منصوری، شادگان، منصورآباد، زیلایی، دهلران، پایدار، کنگان، سراچه قم، خانگیران، یاران، آزادگان و سراب گچساران برشمرد.
آل خمیس افزود: با تلاش شبانه روزی کارکنان عملیاتی این مدیریت پارسال، 6 دستگاه حفاری این مدیریت موفق به اتمام عملیات حفاری به مدت 99 روز زودتر از زمان تعیین شده از سوی شرکتهای متقاضی شدند.
مدیر عملیات حفاری خشکی 2 شرکت ملی حفاری ایران کاهش هزینههای غیرمستقیم، کیفیت خدمات و مشتری مداری، انجام به موقع تعهدها و افزایش انطباق میان زمان واقعی عملیات با زمان برنامه ریزی شده را از اهداف مورد نظر در سال 95 عنوان کرد.
مدیریت عملیات حفاری خشکی 2 یکی از پنج مدیریت عملیات حفاری خشکی و دریایی زیر مجموعه معاونت مدیرعامل در عملیات حفاری شرکت است.
نظر شما