سعید حافظی در گفتگو با خبرنگار شانا، با بیان این مطلب افزود: با توجه به فعال بودن کشورهای هند، پاکستان، بنگلادش، سریلانکا و یونان در زمینه اسکراب شناورهای فرسوده، نامه ای به سفارتخانه های کشورهای نامبرده برای دعوت از شرکتهای فعال و علاقمند این کشورها به حضور در مزایده سورنا ارسال شده است.
وی درباره وضع شناور ذخیره سازی نفت سورنا اظهار کرد: سورنا پس از ارزیابی کارشناسان دادگستری درباره قیمت پایه، با مبلغی در حدود 9 میلیارد و 800 میلیون تومان به مزایده گذاشته شده و با توجه به آگهی مزایده اخیر که در روزهای 29 و 30 فروردین ماه امسال در روزنامه های کثیرالانتشار فارسی و انگلیسی منتشر شده است، علاقمندان تا 10 روز پس از انتشار آگهی نوبت دوم فرصت دارند آمادگی خود را در این زمینه اعلام کنند.
بر پایه این گزارش، FSU سورنا که در سال 1975 میلادی توسط شرکت میتسوبیشی ساخته شد، با طول 330 و عرض 56 متر و با بیش از 41 هزار تن وزن به مزایده عمومی گذاشته شده است.
به گزارش شانا، اواخر سال 93 بود که بزرگترین و پیشرفته ترین پایانه شناور صادراتی ذخیره سازی نفت خام ایران با ظرفیت ذخیره سازی 2.2 میلیون بشکه نفت خام با نام «خلیج فارس» در خلیج فارس به بهره برداری رسید و جایگزین شناور سورنا شد و پس از بهره برداری و بارگیری شناور جدید، همه نفت شناور سورنا به شناور خلیج فارس انتقال یافت. این شناور مستعمل در 120 کیلومتری منطقه بهرگان مستقر است.
نظر شما