برنامه های وزارت صنعت، معدن و تجارت برای تحقق اقتصاد مقاومتی ابلاغ شد

معاون اول رئیس جمهوری برنامه های وزارت صنعت، معدن و تجارت را برای تحقق اقتصاد مقاومتی ابلاغ کرد.

به گزارش شانا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی معاون اول رئیس جمهوری، در این ابلاغیه بر نکات و موارد ضروری که لازم است در اجرای پروژه ها از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت مدنظر قرار گیرد، تاکید شده است:

1. پروژه‌ های مصوب برای اجرا در سال 1395 باید از سوی دستگاه مجری، با اولویت و در چارچوب نظام یکپارچه پیشبرد و پایش اقتصاد مقاومتی اجرا و تکمیل شوند، همچنین همه مسئولیتها از زمان ابلاغ تا پایان پروژه بر عهده دستگاه مجری است.

2. دستگاه مجری، با قید فوریت حداکثر ظرف مدت دو روز برای تسریع در اجرای هر یک از آنها نسبت به صدور حکم برای معاون و یا معاونان ذیربط خود به عنوان مجری اقدام و به دبیرخانه ستاد معرفی کند.

3. مجری، از سوی وزیر و یا بالاترین مقام دستگاه اجرایی، موظف است ظرف مدت یک هفته پس از ابلاغ این مصوبه برای هر یک از پروژه‌ ها در چارچوب منشور پروژه مندرج در نظام یکپارچه پیشبرد و پایش اقتصاد مقاومتی، برنامه عملیاتی تهیه و پس از تایید رئیس دستگاه اجرایی به دبیرخانه ستاد ارائه کند.

4. تامین منابع مالی لازم برای اجرای هر یک از پروژه‌ های مصوب برعهده دستگاه مجری است و وی باید در چارچوب اعتبارات، وظایف و اختیارات دستگاه، کلیه اقدامهای لازم را برای تامین مالی پروژه به نحوی که پروژه طبق زمانبندی مصوب اجرا شود، به عمل آورد.

5. دستگاه مجری موظف است هر دو ‌هفته یکبار به طور مستمر، گزارش اقدامهای به‌عمل‌ آمده برای اجرای هر یک از پروژه‌ ها و عملکرد را در چارچوب نظام یکپارچه پیشبرد و پایش اقتصاد مقاومتی و شاخصهای مصوب ستاد به دبیرخانه ستاد گزارش کند.

در بخش دیگر این ابلاغیه آمده است:

کلیه دستگاههای اجرایی بویژه نظام بانکی کشور موظف به انجام همکاریهای لازم با دستگاه مجری برای اجرای پروژه های اولویتدار مصوب ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی برای اجرا در سال 1395 هستند، همچنین طراحی ساز و کار لازم برای تحقق همکاریها با دیگر دستگاهها، برعهده دستگاه مجری است.

اجرای هر یک از پروژه ها براساس نظام یکپارچه پیشبرد و پایش اقتصاد مقاومتی و مصوبات ستاد، توسط دبیرخانه ستاد مورد پایش قرار خواهد گرفت، برای نظارت بر اجرا و اطمینان از پیشرفت پروژه‌ های مصوب، بازدید‌های میدانی بصورت اتفاقی توسط دبیرخانه انجام و پس از ارزیابی عملکرد، تشویق و یا تنبیه مجری در دستور کار ستاد قرار خواهد گرفت.

دبیرخانه ستاد پس از بررسی گزارشها از دستگاه مجری و مستندات مربوط، موضوع را جهت پیگیری و اجرای پروژه‌، رسیدگی به نحوه اجرا و بررسی مشکلات و اتخاذ تصمیمهایی برای پیشبرد پروژه، در دستور کار نشست سه جانبه رئیس ستاد، دستگاه مجری و دبیرخانه ستاد که بصورت هفتگی تشکیل می‌شود، قرار می‌دهد.

شایان یادآوری است، اسحاق جهانگیری، در بخش پایانی این ابلاغیه تاکید کرده است: نتیجه اقدامهای انجام شده در ارتباط با مصوبات ابلاغی به معاون اول رئیس جمهوری گزارش شود.

کد خبر 258894

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =