علیرضا صدیقی زاده، مدیرعامل شرکت پتروشیمی کارون در گفتگو با خبرنگار شانا، با بیان این که به طور کلی فاز دوم پتروشیمی کارون سه بخش عمده دارد، گفت: یک بخش آن تولید آنیلین و نیتروبنزن است که پارسال راه اندازی شده و هم اکنون آماده خدمات دهی است؛ بخش دوم این واحد که تولیدکننده MDI است اواخر فروردین ماه خوراک دریافت و عملیات راه اندازی آن آغاز شد و فرآیند راه اندازی بزودی کامل می شود و بخش سوم که بحث purification یا خالص سازی MDI نیز حدود یک ماه کار دارد.
مدیرعامل شرکت پتروشیمی کارون ادامه داد: پیش بینی ما این است که تولید آزمایشی MDI در فاز 2 را در پایان اردیبشهت ماه یا اواسط خرداد ماه به پایان برسانیم و تولید تجاری و پایدار آن را در تیرماه امسال داشته باشیم.
وی گفت: در ابتدای سال 94 براساس برنامه ریزی قرار بود همه یا برخی سهامداران افزایش سرمایه داشته باشند که متاسفانه برخی از آنها در این موضوع مشارکت نکردند اما پتروشیمی بندر امام تقریبا تنها مشارکت کننده در این افزایش سرمایه بوده است، هم اکنون 98.5 درصد سهام مربوط به پتروشیمی بندر امام است.
صدیقی زاده گفت: TDI و MDI برای نخستین بار در ایران تولید میشود، به طور طبیعی هر محصولی هم دوره عمر و مرحله معرفی، رشد، بلوغ و افول دارد، هم اکنون ما در مرحله معرفی این محصول هستیم، در این مرحله، طبیعتا طبق مسائل مدیریتی و بازاریابی، هزینههای بازرگانی بالاست و به نسبت فروش، هزینه زیادی صرف بازاریابی و معرفی محصول میشود، اما در مجموع با توجه به اینکه تولید TDI و MDI در ایران، تک است و سرمایه گذاری جدیدی هم صورت نگرفته، تا آنجا که اطلاع داریم حتی در خاورمیانه هم تک هستیم، نزدیکترین کارخانه به ما در هندوستان است.
وی افزود: در فاز یک پتروشیمی کارون نسبت شرکتهای خارجی به داخلی 70 به 30 بوده، اما در فاز دو به دلیل این که ساخت و راه اندازی آن به تحریم خورد، عملا میتوانم بگویم این نسبت 60 به 40 شده است.
مدیرعامل شرکت پتروشیمی کارون افزود: بیشتر کارکنان پتروشیمی کارون بومیهای منطقه هستند، به طوری که بالای 80 درصد پرسنل اهل شهر ماهشهر یا استان خوزستان هستند، هم اکنون مجموعا 800 نفر در فاز یک و دو پتروشیمی کارون مشغول به فعالیت هستند، از سوی دیگر به صورت غیر مستقیم نیز بالای دو تا سه هزار نفر به نوعی در این پتروشیمی مشغول به کار هستند.
نظر شما