به گزارش خبرنگار شانا، علی مهاجری پس از دیدار با پاول گارلند مدیر فنی شرکت استرلینگ هندوستان، با بیان این مطلب افزود: دو طرف در زمینه تولید دی متیل -N اتانول آمین به عنوان یکی از مهمترین حلالهای مصرفی پالایشگاهها مذاکره کردند.
بر پایه این گزارش، در حال حاضر این محصول یکی از آمینهای پرمصرف صنعت نفت و گاز است که از خارج از کشور وارد می شود و شرکت استرلینگ از تامین کننده های این آمین در صنعت به شمار می رود.
به گفته وی، پژوهشگاه صنعت نفت با حمایت شرکت ملی گاز ایران موفق به ایجاد آزمایشگاه مدیریت حلال در پژوهشکده گاز شده است که این آزمایشگاه در سالهای گذشته از تمامی پالایشگاههای گاز و نفت و پتروشیمی، نمونه دریافت کرده و ارائه سرویس داشته است.
وی افزود: امروز شرکت استرلینگ که خود یکی از شرکتهای معتبر در این حوزه است، درخواست ارسال نمونه و انجام این سرویسهای فنی را از پژوهشگاه دارد.
مهاجری با تاکید بر این که بومی سازی تکنولوژی و حل مشکلات صنعت نفت در زمینه شیرین سازی از اهداف انستیتو شیرین سازی گاز پژوهشگاه صنعت نفت است، افزود: در این زمینه از توان شرکتهای داخلی و خارجی جهت دستیابی سریع تر به تکنولوژیهای مد نظر استفاده خواهیم کرد.
وی تصریح کرد: شرکتهای خصوصی در زمینه تجاری سازی بازیافت آمینهای مستعمل همکار پژوهشگاه صنعت نفت بوده اند و سرمایه گذاری زیادی در زمینه بازیافت آمینهای مستعمل انجام داده اند و با توسعه این زیرساختها پژوهشگاه هم از توان شرکتهای خارجی و هم شرکت های داخلی استفاده خواهد کرد.
مهاجری یادآور شد: امید است بتوانیم تولید دی متیل -N اتانول آمین و بازیافت آنلاین آمینهای در گردش پالایشگاه ها را بومی سازی کنیم.
به گزارش شانا، پژوهشگاه صنعت نفت روز گذشته (16 اردیبهشت ماه) 4 توافقنامه و قرارداد همکاری در نمایشگاه بیست و یکم صنعت نفت به امضا رساند.
بیست و یکمین نمایشگاه بین المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی، از 16 اردیبهشت ماه در محل دائمی نمایشگاههای بین المللی تهران آغاز به کار کرده است و 19 اردیبهشت ماه به کار خود پایان می دهد.
نظر شما