سیدصالح هندی، صبح امروز (یکشنبه، 26 اردیبهشت ماه) در مراسم امضای این قرارداد با اشاره به اهمیت دادههای لرزه نگاری و زمین شناسی در آغاز فعالیتهای اولیه اکتشاف، گفت: با این که طی سالهای اخیر فعالیتهایی در این زمینه صورت گرفته بود، با این حال میتوان بیش از اینها در این بخشها به سرمایهگذاری و مطالعه پرداخت.
وی با اشاره به کاهش قیمت جهانی نفت و پایین آمدن نرخ خدمات حفاری، ادامه داد: شرائط بوجود آمده فصل خوبی برای افزایش سرمایهگذاریها و مطالعات در بخش ژئوفیزیک به ویژه لرزهنگاری است.
مدیر اکتشاف شرکت ملی نفت ایران ادامه داد: اجرای این پروژه به دلیل قرار گرفتن قدیمی ترین میدانهای نفتی و مرزی بودن آن، پیچیدگیهای خاصی دارد که اجرای آن میتواند به ابهامها توان تولید نفت در این منطقه کمک کرده و به تصمیم گیری نهایی برای تعیین امکانات جدید توسعهای کمک کند.
مدیر اکتشاف شرکت ملی نفت ایران با اشاره به اهداف توسعهای و تولیدی در امضای این قرارداد، تصریح کرد: امیدواریم بتوانیم در آینده شاهد تعریف پروژههای این چنینی با تعامل بیشتر میان مدیریت اکتشاف شرکت ملی نفت ایران با دیگر شرکتهای تولیدی باشیم.
وی با بیان این که مدیریت اکتشاف از هر فرایندی که به تسهیل و تسریع در اجرای پروژه منجر شود حمایت میکند، اظهارکرد: این شرکت تصمیم دارد به غیر از پروژههای حاکمیتی، همه فعالیتهای دیگر را در صورت وجود توانمندی در مجموعه پیمانکاران، برون سپاری کند.
قرارداد برداشت دادههای لرزهنگاری سه بعدی تندیس در غرب کشور به منظور مطالعه اهداف اکتشافی و توسعهای میان مدیریت اکتشاف شرکت ملی نفت ایران و شرکت ژئوفیزیک دانا امضا شد.
با امضای این قرارداد، برداشت داده های لرزهنگاری سه بعدی برای اکتشاف منابع هیدروکربوری در غرب کشور و با پوشش میدانهای خسرو، نفت شهر، سومار و ساختمانهای دالاهو و پرویز انجام خواهد شد.
نظر شما