پدرام عدالت، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشکده علوم دریایی محمودآباد در گفتگو با خبرنگار شانا درباره برگزاری کارگاه آموزشی مدیریت کشتیهای عملیاتی فراساحلی در این دانشکده گفت: این کارگاه آموزشی که 12 خردادماه برگزار شد، با استقبال خوب جامعه علمی و فعالان صنعت در کشور همراه بود به طوریکه جز استادان و دانشجویان این دانشکده، استادان و دانشجویانی از دانشگاههای دیگر مانند دانشگاه علوم دریایی امام خمینی نوشهر، دانشگاه صنعتی بابل، موسسه علوم دریایی نفتکش پارس و ... حضور داشتند.
وی تصریح کرد: این سمینار یک روزه به صورت مباحثه ای و با حضور فعال مخاطبان برگزار شد و دانشکده علوم دریایی محمودآباد دانشگاه صنعت نفت درنظر دارد برگزاری چنین سمینارهایی را به صورت تخصصی تر با همکاری شرکت مهندسی و ساخت تاسیسات دریایی ایران تداوم بخشد.
به گفته عدالت، دانشگاه صنعت نفت و شرکت مهندسی و ساخت تاسیسات دریایی ایران، حدود 2 سال پیش تفاهمنامه همکاری مشترکی را امضا کردند که این تفاهمنامه تاکنون تمدید شده است و سمینار مذکور نیز در مسیر اجرایی شدن همان تفاهمنامه برگزار شد.
به گزارش خبرنگار شانا، کارگاه آموزشی اصول طراحی و مدیریت کشتیهای عملیاتی فراساحلی با همکاری دانشکده علوم دریایی محمودآباد دانشگاه صنعت نفت و شرکت مهندسی و ساخت تاسیسات دریایی ایران (IOEC)، چهارشنبه، ١٢ خردادماه در سالن آمفی تئاتر این دانشکده برگزار شد.
روش طراحی شناورهای عملیاتی، معرفی و طبقه بندی شناورها بر اساس طراحی و کاربردهای عملیاتی و بررسی روشهای مدیریت شناور و مباحث مربوط به بیمه ها، قراردادها و نیروی انسانی، از جمله مباحث اصلی این کارگاه آموزشی بوده است و مطالعه موردی روی شناور Oceanic ٥٠٠٠ به عنوان بزرگترین شناور چندمنظوره عملیات فراساحلی در دنیا نیز در دستور کار سمینار قرار گرفت؛ این شناور که نیازسنجی و طراحی مفهومی آن از سوی شرکت IOEC در داخل کشور انجام شده، یک دارایی راهبردی برای صنعت دریایی ایران به شمار می رود.
نظر شما