به گزارش شانا به نقل وزارت نیرو، ارزش معاملههای انجام شده بورس انرژی در سه روز نهم، دهم و دوازدهم خردادماه، بیش از 57 میلیون ریال بود.
در نماد بار پایه روزانه معادل یک هزار و 656 مگاوات ساعت برق با قیمت متوسط 340 هزار و 28 ریال بر مگاوات ساعت بین خریداران و فروشندگان انرژی معامله شد.
در چهار روز کاری دو هفته پیش بورس انرژی (اول تا پنجم خردادماه)، فقط در نماد بار پایه روزانه معادل دو هزار و 304 مگاوات ساعت برق با قیمت متوسط 300 هزار و 312 ریال بر مگاوات ساعت معامله شد.
ارزش معاملات انجام شده در این هفته بیش از 690 میلیون ریال بود.
پس از موافقت شورای عالی بورس و اوراق بهادار، بورس انرژی به عنوان چهارمین بورس کشور در چهار بخش اوراق سلف برق، اوراق قرارداد محور کالاهای انرژی مانند زغال سنگ، نفت و انرژیهای سبز مانند انرژیهای خورشیدی، در برنامه کاری سال 1390 بازار سرمایه ایران قرار گرفت.
قرار است در مرحله نخست، برق به صورت سلف موازی معامله شود و سپس، بازار مشتقه شامل قرارداد آتی، قرارداد اختیار خرید و معاملات در عرصه بین المللی فعال می شود.
شرکت بورس انرژی، سازمان بورس و اوراق بهادار، شرکت مدیریت فناوری، شرکت سپرده گذاری مرکزی، شرکت های کارگزاری، شرکت مدیریت شبکه، شرکت توانیر، مصرف کنندگان برق و تولیدکنندگان برق، بازیگران بورس انرژی در بخش معاملات برق به شمار می روند.
نظر شما