به گزارش شانا، محمد اکبرزاده با اشاره به بررسی چهار مسیر مختلف خط لوله دریایی از سوی شرکت تاسیسات دریایی برای صادرات گاز ایران به عمان اظهار کرد: با بررسیهای انجام شده، گزینه شماره 2 به توافق طرفها رسید.
وی مسیر دوم توافق شده را دارای ویژگیهای طول تخمینی 176 کیلومتر و حداکثر عمق پیش بینی شده 290 متر اعلام کرد و افزود: با انتخاب این مسیر از سوی کارفرما، شرکت تاسیسات دریایی مساحی پروژه را با در نظر گرفتن این گزینه انجام می دهد.
اکبرزاده با بیان این که شرکت بین المللی هورایزن به عنوان پیمانکار اجرای عملیات مساحی این پروژه انتخاب شده است، گفت: اجرای عملیات مساحی هم اکنون آغاز شده است.
مدیر پروژه مطالعات مهندسی خط لوله صادرات گاز ایران به عمان شرکت تاسیسات دریایی با اشاره به پیشرفت 22 درصدی این پروژه، اظهارکرد: تامین گاز صادراتی به عمان از طریق انشعابی از خط لوله انتقال گاز سراسری 7 است که از عسلویه به سمت بندرعباس امتداد خواهد یافت.
وی تصریح کرد: این خط لوله در نزدیکی بندرعباس ( شهر رودان) با یک انشعاب به طول 200 کیلومتر به منطقه کوه مبارک می رسد که شرح کار شرکت تاسیسات دریایی از این نقطه آغاز می شود.
به گزارش تاسیاست دریایی اکبرزاده ادامه داد: به منظور تامین فشار لازم برای صادرات گاز به عمان، ایستگاه تقویت فشار و تجهیزات اندازه گیری در منطقه کوه مبارک در نظر گرفته شده است و گاز صادراتی از طریق خط لوله زیردریایی به طول تقریبی 200 کیلومتر به بندر صحار در عمان ارسال می شود.
مدیرپروژه مطالعات مهندسی خط لوله صادرات گاز ایران به عمان شرکت تاسیسات دریایی گفت: براساس شرح کار توافق شده در این مرحله، انجام مطالعات و طراحی مفهومی، مهندسی پایه ایستگاه تقویت فشار، ایستگاه اندازه گیری، خط لوله زیردریایی و کابل فیبر نوری زیردریایی، انجام مساحی دریایی، مطالعات زیست محیطی، مطالعات پدافند غیرعامل، نقشه برداری، مطالعات ژئوتکنیک و تهیه مدارک مناقصه فاز EPC و EPCI را بر عهده دارد.
نظر شما