عادل نژاد سلیم در گفتگو با خبرنگار شانا با بیان این که در دوره پسابرجام شاخص بورس رو به رشد بوده است، افزود: گاهی در بازار پارامترهای غیراستاندارد موثر می شود؛ اما مطابق پارامترهای علمی که در بازار سرمایه است، با توجه به شرایط موجود شاخص باید بهبود یابد و ما نیز سهامی را می خریم که اقتصادی باشد.
وی یادآور شد: سهام هلدینگ خلیج فارس رو به رشد است؛ ما نیز آن را کنترل می کنیم تا همه شرایط منطقی باشد.
نژاد سلیم با بیان این که 70 درصد راهبرد هلدینگ خلیج فارس بر محور توسعه است تا عقب افتادگیها جبران شود، تصریح کرد: افزون بر آن طرحهای تازه ای نیز در دست مطالعه قرار دارد.
به گفته وی، هدفگذاری شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس انتخاب طرحهایی است که افزون بر تامین نیاز منطقه، زنجیره ارزش را نیز تکمیل کند.
به گزارش شانا، همسو با اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی، پس از اجرای نخستین مرحله خصوصی سازی و بر اساس مطالعات و تجارب به دست آمده، شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس با هدف حفظ تشکل و توازن شرکت ملی صنایع پتروشیمی و با انتقال سهام آن شرکت در 15 شرکت زیر مجموعه به عنوان نخستین هلدینگ صنعت پتروشیمی ایران ایجاد شد.
این شرکتها شامل مجتمعهای پتروشیمی بندر امام، پتروشیمی اروند، شهید تندگویان، بوعلی سینا، پتروشیمی فجر، پتروشیمی خوزستان، شرکت عملیات غیرصنعتی پتروشیمی، شرکت ره آوران فنون جنوب، شرکت پتروشیمی نوری، پتروشیمی پارس، پتروشیمی مبین، شرکت عملیات غیر صنعتی پازارگاد، شرکت مدیریت توسعه صنایع پتروشیمی، شرکت بازرگانی پتروشیمی و شرکت پتروشیمی بین الملل هستند.
از مجموع شرکتهای عضو هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس، هفت شرکت تولیدی، ٢ شرکت تامین کننده یوتیلینی و باقیمانده بازرگانی و خدماتی هستند.
نظر شما