به گزارش شانا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت، دکتر حسن روحانی، رئیس جمهوری، شب گذشته (شنبه، 29 خردادماه) در ضیافت افطاری با اصحاب رسانه، تقویت امید و اعتماد در جامعه و تلاش برای جلوگیری از لطمه دیدن امید مردم را ضروری دانست و گفت: آرامش و ثبات امروز جامعه و پیشرفتهای حاصله مرهون همین روحیه امید و آرامش مردم است.
وی با اشاره به یکی از دیدارهای خود با مقام معظم رهبری در خصوص مسائل اقتصادی، افزود: ایشان در این جلسه تاکید کردند که یکی از دستاوردهای بزرگ دولت یازدهم ایجاد آرامش در اقتصاد و جامعه است و این مسئله نباید لطمه بخورد.
روحانی با بیان این که برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) فضای مناسب و آمادهای را برای فعالیتهای مختلف فراهم کرده است، تصریح کرد: اگر از این فضا در زمینه های مختلف بهرهبرداری و استفاده نکنیم، هیچ فایده و ثمرهای به دست نخواهد آمد، بنابراین باید از فضای مناسبی که با برجام ایجاد شده، برای پیشرفت کشور و فعالیتهای مختلف اقتصادی بهره بگیریم.
رئیس جمهوری عنوان کرد: دولت یازدهم دولتی فراجناحی است. وقتی دولت حزبی باشد بدون تردید روزنامه ها و تشکلهای مختلف از آن حمایت میکنند، اما وقتی که بخواهد فراجناحی عمل کند، کار دشوار میشود و زمانی که پیشرفت و دستاوردی به دست میآورد جناحهای مختلف خود را در آن سهیم میدانند و وقتی با مشکلی مواجه شود، خودشان را کنار کشیده و میگویند به ما ارتباطی ندارد.
وی ادامه داد: اگر دولت منتخب مردم و حرکت آن در جهت اهداف ملی است، پس حمایت از دولت به معنای حمایت از مردم است و از سوی دیگر اگر انتقاد از دولت در چارچوب خاص و منافع مردم باشد، آن انتقاد هم مفید و لازم است، دولت ضمن این که به رسانه نیاز دارد، باید بتواند با رسانه ها ارتباط و تعامل داشته باشد.
روحانی، وجود هرگونه ضعف در ارتباط دولت با رسانه را یک نقص بزرگ دانست و با تاکید بر حل این مشکل، گفت: رفع فاصله ها و تقویت ارتباط میان دولت و رسانه ضروری است.
رئیس جمهوری همچنین بر حضور رسانه های کشورمان در عرصه منطقهای و جهانی تاکید کرد و افزود: امروز دنیا نیاز دارد که حرف و منطق جمهوری اسلامی ایران را بشنود، باید با ارتقا و تقویت جایگاه رسانه های خود، حرفها و منطقمان را در سطح منطقه و جهان در برابر دشمنان و رقبا به گوش جهانیان برسانیم.
وی تصریح کرد: رسانه های کشورمان در سطح جهانی دچار ضعف هستند که باید آنرا برطرف کرده و صدای خود را توسط انواع رسانه های جمعی، مجازی و مکتوب به گوش جهانیان برسانیم.
روحانی با بیان این که اصحاب رسانه به معنای عام یعنی همه عالمان، فرهیختگان، تریبونها و فضای حقیقی و مجازی باید برای این حرکت بزرگ، دست به دست هم دهند، عنوان کرد: تفاوت جمهوری اسلامی ایران با دیگر کشورها در این است که جامعه ما اسلامی است و ما به اسلام خود افتخار میکنیم و باید آثار این اسلام و اخلاق اسلامی در سراسر رسانه های ما نیز مشاهده شود.
رئیس جمهوری با تاکید بر این که ما به آزادی مطبوعات، رسانه ها و قلم در ایران اسلامی افتخار میکنیم، گفت: البته همچنان در این مسیر مشکلات و ایراداتی وجود دارد که باید برطرف شوند.
وی، پیشی گرفتن صادرات غیرنفتی را بر واردات غیرنفتی و همچنین شرائط مناسب کنونی برای جذب سرمایه در دولت یازدهم نشان از علایم مثبت و فضای مناسب کنونی جامعه دانست و افزود: نخستین بار در کشور، بخش خصوصی قرارداد همه امور زیرساختی راهآهن را امضا و اجرای آنرا در اختیار گرفته است.
نظر شما