به گزارش شانا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، دکتر حسن روحانی، امروز (چهارشنبه 12 آبان ماه) در جلسه هیئت دولت با قدردانی از رئیس، هیئت رئیسه و نمایندگان مجلس شورای اسلامی به دلیل رای اعتماد به سه وزیر پیشنهادی دولت، گفت: رای اعتماد مجلس سبب شد تا در کوتاهترین زمان ممکن کابینه ترمیم شود و از امروز دولت با همه قدرت و توان خود میتواند به خدمت و مسئولیتهای خود نسبت به مردم ادامه دهد.
رئیس جمهوری با بیان این که امروز در شرایطی هستیم که بیش از هر زمان دیگر نیاز به همدلی، همفکری و هماهنگی در کشور داریم، افزود: شعار سال گذشته از سوی رهبری مبنی بر همدلی و همزبانی باید برای همیشه پابرجا بوده و در این مورد همواره میان مردم و قوا همدلی و همفکری وجود داشته باشد.
وی با اشاره به این که امروز برخی بدخواهان انقلاب و نظام در خارج از کشور به دنبال آن هستند که نشان دهند میان قوا و مسئولان اختلاف وجود دارد و مسیرهای جداگانهای در کشور دنبال میشود، تصریح کرد: بسیار مهم است که دنیا بفهمد هدف و آرمان ما واحد بوده و قوای سه گانه تحت هدایتهای مقام معظم رهبری به راه و وظایف خود با نشاط و قدرت ادامه میدهند.
روحانی با اشاره به این که ترمیم کابینه در بخش فرهنگ و مسائل اجتماعی به معنای کم توجهی به موضوع معیشت، زندگی و اقتصاد مردم نیست، عنوان کرد: یکی از دغدغههای اصلی و اهداف مهم و بلند دولت یاری رساندن به مردم در زندگی و حرکت برای تامین نیازمندیهای اصلی و اساسی و پیشرفت و توسعه جامعه، ایجاد فضای کسب و کار و رونق اقتصادی است.
رئیس جمهوری ادامه داد: اگر بتوانیم در جامعه امید ایجاد کنیم و اعتماد بین مردم و مسئولان را گسترش دهیم، از هر مشکلی عبور خواهیم کرد، همان طور که مردم به خوبی از تحریمها عبور کردند و در برابر انواع توطئهها در سایه امید ایستادند.
وی یاس و سو ظن را برای جامعه مخرب دانست و با تاکید بر این که رسانهها مسئولیت بزرگی در افزایش امید و اعتماد در جامعه برعهده دارند، گفت: رسانه ملی و دیگر رسانهها در فضای حقیقی و مجازی باید تلاش کنند در شرایط کنونی کشور، امید و سرمایه اعتماد عمومی را افزایش دهند.
روحانی افزود: رای مردم در انتخابات سال 92 و 94 به امید، سرمایه اجتماعی، احیا اخلاق و رونق اقتصادی بود و رای روز گذشته نمایندگان مجلس نیز همدلی را بیشتر و امید مردم نسبت به آینده را افزایش داد.
رئیس جمهوری با تاکید بر این که باید روز به روز فضای اخلاقی جامعه را به سمت اخلاق حسنه سوق دهیم، تصریح کرد: دولت و ملت باید همواره با فساد مقابله کرده و در برابر انواع فسادهای اخلاقی و مالی ایستادگی کنند، البته این بدان معنا نیست که اگر مسئلهای وجود ندارد و ثابت نشده، بخواهیم آن را به عنوان فساد، اعلام کنیم.
وی عنوان کرد: باید بدون هیچ دغدغهای با فساد مبارزه کرد، البته در این مسیر نباید تهمت ناروا به افراد سالم و مدیران صادق بزنیم، بلکه با مبارزه واقعی با انواع آسیبهای اجتماعی و فساد، کشور را در مسیر توسعه پیش ببریم.
نظر شما