به گزارش شانا، رضا کاوه، رئیس عملیات بندر پتروشیمی پارس (زیر مجموعه شرکت پایانه ها و مخازن پتروشیمی) اظهار کرد: پایانههای بندر پارس فعالیت خود را با 15 اسکله و پهلو گیری همزمان 12 فروند کشتی با تناژ 260 هزار تن صادرات آغاز کرده است و به تدریج با رشد صنعت پتروشیمی در منطقه ویژه اقتصادی عسلویه حجم بارگیری محصولات پتروشیمی از این پایانه به 12 تا 13 میلیون تن رسیده است.
کاوه تصریح کرد: نیمی از صادرات بندر پتروشیمی پارس به چین و پس از آن کشورهای آسیای جنوب شرقی و کشورهای حوزه خلیج فارس است.
رئیس عملیات بندر پتروشیمی پارس گفت: ظرفیت کل پیش بینی شده این بندر برای بارگیری 30 میلیون تن محصولات مختلف پتروشیمی است که اکنون از نیمی از ظرفیت آن استفاده می شود.
به گفته وی، شرکت پایانهها و مخازن پتروشیمی در نظر دارد پس از بهره برداری متانول پتروشیمی مرجان و واحد الفین پتروشیمی بوشهر ظرفیت این بندر را افزایش دهد.
وی افزود: در صورت بالا بودن تناژ صادراتی محصولات، این بندر می تواند از طریق چند اسکله بهطور همزمان یک محصول را بارگیری کند. به عنوان مثال محصولات پتروشیمی زاگرس با تناژ 3300 هزار تن معمولا از طریق دو اسکله بارگیری می شود.
کاوه نزدیکی بندر به مجتمعهای تولیدی را از مزایای بندر پتروشیمی پارس دانست و گفت: نصب خطوط انتقال محصولات معمولا هزینه بالایی به مجتمعها تحمیل می کنند و این نزدیکی مجتمع به پایانه باعث می شود هزینه های خط لوله انتقال محصولات برای مجتمع ها اقتصادی شود.
به گزارش شرکت ملی صنایع پتروشیمی، رئیس عملیات بندر پتروشیمی پارس تصریح کرد: اسکله یک و 2 بندر پتروشیمی پارس در فاز دوم توسعه بندر مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت و امکانات اولیه مانند عرشه و ضربه گیر دارد؛ اما هنوز نوع محصول انتقالی از این اسکله برنامه ریزی نشده و در حال مطالعه و بررسی است.
وی خبر داد: شرکت ملی صنایع پتروشیمی در حال بررسی شرایط برای افزایش ظرفیت و توسعه بیشتر بندر پتروشیمی پارس است.
نظر شما