بر اساس اعلام شرکت ملی نفت ایران، در این نشست که با هدف تبیین مفاد و پاسخگویی به پرسشها و رفع ابهامات درباره این مدل قراردادی برگزار شد، مدیرعامل، مدیران و کارشناسان ارشد مناطق نفتخیز جنوب و شرکت پرشیا به طرح مباحث مورد نظر در بخشهای فنی و مالی پرداختند.
مفاد کلی مدل قراردادی مناطق نفتخیز جنوب از جمله خطوط ترسیمی تولید قبل و بعد از تحویل میدان، نحوه تضمین سود و پاداش پیمانکار، ریسک دستیابی به اهداف برنامه و طرح توسعه از جمله مباحث مطرح شده در این نشست بوده است.
در این نشست، مدل مالی و اقتصادی، نظام حقوقی پاداش و جرائم، حدود اختیارات پیمانکار و کارفرما و تبیین مسئولیت این 2 در طول دوره بهرهبرداری نیز بررسی شده است.
بر اساس این گزارش، شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب با برگزاری جلساتی، در صدد معرفی و تشریج جزئیات مدل قراردادی این شرکت به شرکت های ایرانی صاحب صلاحیت در حوزه اکتشاف و تولید است. به این منظور مدل قراردادی مناطق نفتخیز جنوب، 28 آذر ماه در جلسات جداگانهای با حضور نمایندگان شرکت های نفت و گاز پرشیا، انرژی دانا و قرارگاه خاتم الانبیا معرفی شده بود.
شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب پیش بینی کرده است طی هفته های آینده توافقنامهای مبتنی بر چارچوب قراردادی این شرکت، با شرکت توسعه صنعت نفت و گاز پرشیا امضا شود.
شرکت توسعه نفت و گاز پرشیا (ستاد اجرایی فرمان امام (ره)) یکی از 11 شرکت ایرانی است که در فرایند تعیین صلاحیت شرکتهای مستعد برای فعالیت اکتشاف و تولید (E&P) از سوی وزارت نفت صاحب صلاحیت تشخیص داده شد. این شرکت 13 مهرماه امسال موافقتنامه همکاری مشترکی را در قالب مدل جدید قراردادهای نفتی با شرکت ملی نفت ایران امضا کرد و بر مبنای آن، مسئولیت توسعه و اجرای روشهای ازدیاد برداشت در میدانهای یاران، مارون و کوپال را بر عهده گرفت.
نظر شما