به گزارش شانا، سیدصالح هندی، مدیر امور اکتشاف شرکت ملی نفت ایران با بیان این مطلب افزود: در صورت موافقت با این طرح در شورای عالی اکتشاف، اجرای آن در دستور کار قرار میگیرد و زمینه همکاریهای مشترک شرکت ملی نفت ایران با سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور و سازمان انرژی اتمی گسترش مییابد.
برداشتهای مغناطیسسنجی هوایی، رایج ترین نوع برداشتهای هوایی است که برای اکتشاف کانیها و هیدروکربن انجام میشود.
بر اساس این گزارش، روز گذشته (9 بهمنماه) مدیریت امور اکتشاف شرکت ملی نفت ایران و سازمان زمینشناسی و اکتشافات معدنی کشور تفاهمنامه همکاری مشترکی امضا و توافق کردند زمینه های تعامل فیمابین را افزایش دهند.
این تفاهمنامه با عنوان «همکاریهای علمی و فنی در مطالعات زمینشناسی با تاکید ویژه بر خلیج فارس» به امضای طرفین رسید اما مدیر اکتشاف شرکت ملی نفت ایران تاکید کرد: همکاریها به حوزه خلیج فارس محدود نمیشود و میتوان از توانمندیهای دو مجموعه در دیگر بخشها نیز استفاده کرد.
هندی، ارائه اطلاعات کاربردی نفت را به دیگر دستگاهها و نهادهای دولتی در مواقع مورد نیاز، بخشی از مسئولیت های اجتماعی صنعت نفت خواند.
محمدتقی کرهای، معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و رئیس سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور در این مراسم بر ضرورت اجرایی شدن هرچه سریعتر مفاد تفاهمنامه همکاری تاکید داشت و در اولین گام اجرایی اعلام کرد: به زودی، بخشی از دادهها و اطلاعات ژئوفیزیک هوایی سازمان زمینشناسی در اختیار مدیریت اکتشاف شرکت ملی نفت ایران قرار میگیرد.
نظر شما