بسم الله الرحمن الرحیم
جمعه، ۱۲ شهریور ۱۳۸۹
2010 September 03
فارسی | English
شبکه اطلاع رسانی نفت و انرژی
صفحه نخست | درباره ما | تماس با ما
SHANA RSS
 آخرین‌اخبار 
 نفت  گاز  پالایش و پخش  پتروشیمی  بین الملل  عکس  پایشگری 

سال 88 بیش از یک میلیارد لیتر فرآورده نفتی در کردستان مصرف شد

۱۶:۰۹ (دوشنبه ۱۶ فروردین ۱۳۸۹)
اخبار مرتبط
نسخه چاپی نسخه چاپی

شانا _ گروه پالایش و پخش: بیش از یک میلیارد و 275 میلیون لیتر فرآورده نفتی سال گذشته در منطقه کردستان مصرف شد که در قیاس با سال پیش از آن از کاهش 11درصدی حکایت دارد.

به گزارش شانا، مدیر شرکت پخش فرآورده های نفتی کردستان با اعلام این خبر گفت: سال گذشته 378 میلیون لیتر بنزین و 499 میلیون لیتر نفت‌گاز در این منطقه مصرف شده که نسبت به سال گذشته به ترتیب 11 و 9 درصد کاهش داشته است.

به گفته محمد پورزاد، سال گذشته 363 میلیون لیتر نفت سفید در این استان مصرف شد که مصرف این فرآورده در قیاس با مدت مشابه سال گذشته از کاهش 12 درصدی حکایت دارد.

وی افزود: مصرف نفت کوره سال گذشته در استان کردستان با 23 کاهش همراه بوده است.

پورزاد منطقی کردن الگوی مصرف سوخت، ساماندهی و برنامه ریزی توزیع فرآورده‌های نفتی، بازدیدهای میدانی منظم از مصرف کنندگان عمده و جزء سوخت و اجرای طرح بستن مرزهای استان را از عوامل موثر در کاهش مصرف فرآورده های نفتی در استان کردستان برشمرد.

شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه کردستان، 9 ناحیه، چهار جایگاه تاسیسات نفتی با ظرفیت ذخیره‌سازی 97 میلیون لیتر، یک واحد سوخت‌گیری با ظرفیت ذخیره‌سازی 250 هزار لیتر (برای سوخت رسانی روزانه به 15 هواپیما) دارد که باید به این فهرست 50 باب جایگاه تک‌منظوره و پنج باب جایگاه دومنظوره را افزود.

 نظر شما درباره خبر 
نام :
پست الکترونیک :

لطفا کدی را که در شکل زیر می بینید، وارد کنید:
(کوچک یا بزرگ بودن حروف مهم نیست)



 

Powered By RadCom