بسم الله الرحمن الرحیم
جمعه، ۱۲ شهریور ۱۳۸۹
2010 September 03
فارسی | English
شبکه اطلاع رسانی نفت و انرژی
صفحه نخست | درباره ما | تماس با ما
SHANA RSS
 آخرین‌اخبار 
 نفت  گاز  پالایش و پخش  پتروشیمی  بین الملل  عکس  پایشگری 
با هدف کنترل مصرف سوخت انجام شد
کشف بیش از یک میلیون لیتر نفت گاز مازاد از کامیون‌ها در مرز تمرچین

۰۹:۴۵ (سه شنبه ۲۱ اردیبهشت ۱۳۸۹)
اخبار مرتبط
نسخه چاپی نسخه چاپی

شانا _ گروه پالایش پخش: از سال 86 تا کنون یک میلیون و 281 هزار و 305 لیتر نفت گاز مازاد از کامیون های ترانزیت در مرز تمرچین کشف شد.

به گزارش شانا، با همکاری کارکنان شرکت پخش فر آورده های نفتی منطقه میاندو آب، سوخت مازاد کشف شده از کامیون‌های ترانزیتی به انبارنفت منطقه بازگشت داده شد.

همزمان با فعال شدن  مرز"تمرچین" (در پیرانشهر ) از شهریور سال 86 و افزایش تردد وسایل نقلیه باری سنگین و نیمه سنگین به کشور عراق، کنترل و نظارت شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی بر کامیون های حامل سوختی بیشتر شد.

بازدیدهای شرکت پخش فرآورده های نفتی منطقه میاندوآب در دو ماه نخست امسال در قیاس با دوره مشابه سال گذشته رشدی چشمگیر داشته است.

مرز تمرچین در 11 کیلومتری شهرستان پیرانشهر (استان آذربایجان غربی) در نقطه مشترک مرزی میان ایران و عراق واقع شده است.

 نظر شما درباره خبر 
نام :
پست الکترونیک :

لطفا کدی را که در شکل زیر می بینید، وارد کنید:
(کوچک یا بزرگ بودن حروف مهم نیست)



 

Powered By RadCom