به گزارش خبرنگار شانا در مناطق نفت خیز جنوب، رئیس گاز و گاز مایع این شرکت در این باره گفت: کارخانه گاز و گاز مایع شماره 700 دارای سه واحد فرآورش گاز است که تعمیرات اساسی واحد یک و بخشهای مشترک میان واحدهای این کارخانه از اوایل خرداد همزمان با آغاز فصل گرما و مناسب بودن شرایط شروع و اواخر تیر به پایان رسید.
مهندس سیدمحسن نقوی پور افزود: به موازات این کار، تعمیرات اساسی یک دستگاه توربین این کارخانه نیز انجام و در مدار فرآورش قرار گرفت.
وی در زمینه جلوگیری از کاهش تولید در زمان انجام تعمیرات توضیح داد: با توجه به این که کارخانه های گاز و گاز مایع 700 و 800 پنج واحد فرآورش گاز و گاز مایع دارند که دو واحد آنها به صورت یدک هستند، هنگام تعمیر از ظرفیت واحدهای یدکی برای جلوگیری از کاهش تولید استفاده می شود.
نقوی پور اظهار داشت: این دوره تعمیرات با همکاری شرکت خدمات مهندسی و تجهیزات صنعتی توربین جنوب و اداره نگهداری و تعمیرات شرکت بهره برداری نفت و گاز کارون محقق شد.
در کارخانه های گاز و گاز مایع شماره 700 و 800 در حوزه عملیاتی شرکت بهره برداری نفت و گاز کارون هم اکنون روزانه 280 میلیون فوت مکعب گاز تولید می شود.
شرکت بهره برداری نفت و گاز کارون، یکی از پنج شرکت بهره برداری تابع شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب است که حوزه فعالیت آن در کلان شهر اهواز تمرکز دارد.