به گزارش پایگاه خبری داوجونز از لندن، در پی تعهدهای شرکت بی.پی برای جبران خسارت های ناشی از نشت نفت در خلیج مکزیک، این شرکت پیش بینی کرد که 32 میلیارد و 200 میلیون دلار برای جبران این خسارت ها باید بپردازد؛ این در حالی است که سود خالص بی.پی در سه ماه دوم سال گذشته میلادی 4 میلیارد و 390 میلیون دلار بوده است.
شرکت بی.پی همچنین اعلام کرد: رابرت دادلی از اول اکتبر آینده (9 مهر) به جای تونی هیوارد، ریاست این شرکت را برعهده خواهد گرفت.
از زمان انفجار سکوی نفتی «دیپواتر هرایزن» در ماه آوریل سال جاری که تاکنون سبب نشت بیش از دو میلیون بشکه نفت در خلیج مکزیک شده، شرکت بی.پی بیش از 50 درصد ارزش سهام خود را از دست داده است.
افت ارزش سهام بی.پی، این شرکت را در معرض خطر تصاحب دارایی های آن از سوی رقبایی همچون اکسون موبیل و شرکت انگلیسی-هلندی شل قرار داده است.
شرکت بی.پی، تا کنون برای پاکسازی و مهار نشت نفت در خلیج مکزیک که پس از انفجار سکوی نفتی دیپواتر هرایز در ماه آوریل سال جاری آغاز شد، حدود 4 میلیارد دلار هزینه کرده است.