بسم الله الرحمن الرحیم
جمعه، ۱۲ شهریور ۱۳۸۹
2010 September 03
فارسی | English
شبکه اطلاع رسانی نفت و انرژی
صفحه نخست | درباره ما | تماس با ما
SHANA RSS
 آخرین‌اخبار 
 نفت  گاز  پالایش و پخش  پتروشیمی  بین الملل  عکس  پایشگری 

نخستین محموله ال.ان.جی راس گاز قطر روانه برزیل شد

۱۴:۲۰ (چهارشنبه ۶ مرداد ۱۳۸۹)
اخبار مرتبط
» سنگاپور از قطر ال.ان.جی وارد می کند
» قطر بیش از 40 میلیارد دلار در بخش انرژی سرمایه گذاری می کند
» ارسال نخستین محموله ال.ان.جی قطرگاز به ژاپن
نسخه چاپی نسخه چاپی

شانا _ گروه بین الملل: نخستین محموله ال.ان.جی شرکت راس گاز قطر دوشنبه گذشته ( 4 مرداد) روانه بازار برزیل شد.

به گزارش پایگاه اینترنتی پنینسوالا از دوحه، خالد سلطان القواری، مدیر اجرایی بخش بازاریابی شرکت راس گاز قطر گفت: تقاضای گاز طبیعی مایع شده (ال.ان.جی) در آمریکای جنوبی در حال افزایش است.

وی با بیان این که شرکت راس گاز علاقه مند به عرضه ال.ان.جی بر اساس قراردادهای تک محموله به این بازار نوظهور است، اظهار داشت: این شرکت به دنبال ادامه مناسبات خود با بزرگ‌ترین شرکت نفتی برزیل، پتروبراس است.

شرکت قطر گاز نیز چندی پیش از ارسال اولین محموله ال.ان.جی خود به وسیله یک کشتی کیومکس به ژاپن خبر داده بود.

شرکت قطرگاز در بیانیه ای اعلام کرده بود: کشتی موزه که ظرفیت حمل 266 هزار متر مکعب سوخت را دارد، محموله خود را در پایانه چیتا متعلق به شرکت برق چوبو ژاپن، تحویل داده است.

عبدالله بن حمد العطیه، وزیر صنعت و انرژی قطر پیش‌تر اعلام کرده بود: قطر علاوه بر مذاکره برای فروش سالانه 7 میلیون تن ال.ان.جی مازاد به چین و 4 میلیون تن به هند، در حال مذاکره برای فروش 3 تا 4 میلیون تن ال.ان.جی مازاد به دیگر بازارهای آسیایی است.

قطر که بزرگ ترین صادرکننده ال.ان.جی در جهان است، قصد دارد با افتتاح سه پروژه بزرگ تولید ال.ان.جی تا پایان سال 2010، ظرفیت سالانه تولید خود را به 77 میلیون تن افزایش دهد.

حجم ذخایر اثبات شده گازی قطر حدود 25 تریلیون و 800 میلیارد مترمکعب و سهم ذخایر گازی آن از کل ذخایر گازی اثبات شده جهان، 15 درصد گزارش شده است.


 نظر شما درباره خبر 
نام :
پست الکترونیک :

لطفا کدی را که در شکل زیر می بینید، وارد کنید:
(کوچک یا بزرگ بودن حروف مهم نیست)



 

Powered By RadCom