هدر رفتن روزانه 3.5 میلیون متر مکعب گاز در عسلویه

شانا _ گروه نفت: مشاور مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس با اشاره به بی توجهی های صورت گرفته در توسعه این میدان در سال های گذشته اظهار داشت: هم اکنون روزانه 3.5 میلیون متر مکعب گاز در مشعل های عسلویه سوزانده می شود.

به گزارش خبرنگار شانا، دکتر علی محمد احمدی با اشاره به ضرورت جمع آوری مشعل های موجود در این منطقه گفت: متاسفانه با وجود تاکید مقام های عالی کشور در این باره، هیچ کس به فکر اجرا و دنبال کردن این موضوع نرفت و حتی طرحی را که وزیر سابق نفت آن را در این خصوص تایید کرده بود، اجرایی نشد.

انباشته شدن نیرو در شرکت نفت و گاز پارس 

مشاور مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس از افزایش پنج هزار و 200 نفری در نیروی انسانی این شرکت طی مدت کوتاه خبر داد و گفت: هم اکنون ساختار نیروی انسانی در این شرکت از حالت پویا و ماتریسی خارج شده است.

دکتر احمدی با اشاره به تفاوت معنایی میان درست راه رفتن و راه درست رفتن اظهار داشت: اگر ما سرعت بالایی داشته باشیم اما در مسیر اشتباه گام برداریم سبب دور شدن از هدفمان خواهیم شد؛ به عنوان مثال ما طی سال های اخیر به دلیل مدیریت ناردست در مدت زمان کوتاهی ساختار 500 نفره چاپک، ماتریسی و پویا این شرکت به بیش از 5 هزار نفر تبدیل شد.

وی با تاکید بر رفع موانع پیش روی حوزه منابع انسانی شرکت نفت و گاز پارس گفت: لازم است کمیته ای با اختیار تمام تشکیل شود که تا نیروی انسانی انباشته شده در این شرکت را در سایر شرکت های صنعت نفت توزیع کند.

باقی ماندن 80 درصد از مایعات گازی پارس جنوبی در زیر زمین

مشاور مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس با اعلام مخالفت با طرح افزایش برداشت 20 درصدی از فازهای در تولید پارس جنوبی تصریح کرد: این کار باعث کاهش فشار گاز در مخزن و افزایش آب در چاه شده و در نتیجه ایران را از 80 درصد مایعات گازی پارس جنوبی محروم می کند، این موضوع هم اکنون نیز در مخزن نفتی مسجد سلیمان اتفاق افتاده و سبب به دام افتادن 80 درصد نفت این میدان در زیر زمین شده است.

خریداری لوله های سی آر اس بی کیفیت از چین برای پارس جنوبی 

مشاور مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس در باره خرید لوله های سی آر اس که سالانه دو میلیارد دلار بار مالی برای شرکت نفت و گاز پارس به همراه دارد، تصریح کرد: در سال گذشته به غلط سه شرکت چینی سازنده این نوع لوله ها به تایید رسیدند درحالی که این شرکت ها نتوانسته اند تاییدیه تولید این نوع لوله ها را به صورت رسمی از مراجعه ذی صلاح اخذ کنند، اما متاسفانه به دلیل عملکرد بد مدیریتی و گرایش هایی که به سمت این شرکت ها در داخل وجود دارد شاهد خریداری این نوع لوله ها از چین هستیم.

وی افزود: نکته جالب این جاست که بعد از خریداری لوله های سی آر سی شرکت نفت و گاز پارس نمونه این لوله ها را برای تایید به یک شرکت مالزیایی داده شد تا تاییدیه از این شرکت دریافت شود، درحالی که بایستی اول باید سلامت لوله تایید شود بعد عملیات خرید انجام گیرد. 


کد خبر 208943

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =