تمدید استفاده از بنزین 700 تومانی تا پایان آبانماه

وزیر نفت از تمدید زمان استفاده از بنزین 700 تومانی باقیمانده در کارتهای هوشمند سوخت تا پایان آبانماه خبر داد.

به گزارش خبرنگار شانا، بیژن زنگنه، امروز (یکشنبه، اول شهریورماه) در حاشیه دیدار با فیلیپ هاموند، وزیر امور خارجه انگلیس، در جمع خبرنگاران درباره این که آیا مکاتباتی بین وزارت نفت و معاون اول رئیس جمهوری در ارتباط با تمدید استفاده از بنزین 700 تومانی انجام شده است، گفت: وزارت نفت پیشنهاد داده است تا آخر آبانماه مردم اجازه استفاده از بنزین 700 تومانی داشته باشند. 

وی افزود: اگرچه تاکنون حجم زیادی از بنزین 700 تومانی مصرف شده است، اما توصیه می کنیم مردم در مصرف آن عجله نکنند زیرا تا پایان آبان ماه برای استفاده از آن فرصت خواهند داشت.

وی درباره این که آیا تا پیش از آغاز فصل زمستان وعده خود را مبنی بر افزایش تولید نفت از میدانهای غرب کارون محقق می‌کنید، گفت: چنانچه منابع مورد نیاز این امر که منابع کمی است تا پایان سال تامین شود، در دو فاز افزایش تولید خواهیم داشت.

وزیر نفت افزود: براساس برنامه ریزی انجام شده در فاز اول که آبانماه خواهد بود 500 هزار بشکه به ظرفیت تولید اضافه می‌شود و در فاز دوم که تا پایان سال عملی می شود 500 هزار بشکه دیگر به ظرفیت تولید نفت افزوده می شود.  

زنگنه درباره اسناسنامه شرکت ملی نفت نیز تصریح کرد: طرح اسناسنامه شرکت ملی نفت در مجلس تصویب و به کمیسیون انرژی ارجاع شده است تا برای مدت محدودی آن را تصویب کنند که امیدواریم بررسی این امر در کمیسیون انرژی به زودی پایان یابد تا شاهد قانونی شدن آن باشیم.   

 

کد خبر 245764

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =