به گزارش شانا، قرارداد همکاری با موضوع «بررسی روشهای نوین و ارائه راهکارهای بینالمللی جهت بهبود و ارتقا کیفیت سوخت بانکرینگ و کاهش آلایندهها»، بعدازظهر امروز (چهارشنبه، 28 تیرماه) میان حمیدرضا کاتوزیان، رئیس پژوهشگاه صنعت نفت و سیروس کیان ارثی، مدیرعامل شرکت ملی نفتکش ایران امضا شد.
کیان ارثی در این مراسم، میزان مصرف سوخت کشتیها را مسئلهای مهم عنوان کرد و گفت: بر اساس اعلام سازمان بینالمللی دریانوردی (IMO)، سولفور سوخت کشتیها باید تا سال ۲۰۲۰ بالغ بر نیم درصد باشد.
وی افزود: با توجه به اهمیت این موضوع و اینکه تا آن زمان مدت زیادی باقی نمانده است، تصمیم گرفتیم برای کاهش سولفور و ارتقای کیفیت سوخت کشتیهایمان، از توان علمی پژوهشگاه صنعت نفت استفاده کنیم.
کیان ارثی ابراز امیدواری کرد که همکاری مشترک دو مجموعه، نه تنها برای شرکت ملی نفتکش اثربخش شود، بلکه در سطح بینالملل نیز مثمر ثمر باشد.
آمادگی پژوهشگاه برای همکاریهای علمی با مجموعههای فعال در صنعت نفت
حمیدرضا کاتوزیان، رئیس پژوهشگاه صنعت نفت نیز با ابراز خرسندی از امضای این قرارداد همکاری، عنوان کرد: پژوهشگاه صنعت نفت به عنوان بازوی تحقیقاتی این صنعت برای همکاری با مجموعههایی که نیاز به کارهای تحقیقاتی دارند، آمادگی دارد و از این همکاریها استقبال میکند.
وی به ضرورت ارتقا کیفیت سوخت که از سوی کنوانسیونهای بینالمللی الزامی شمرده شده است، اشاره کرد و افزود: کشور ما نیز در این زمینه باید در حد امکان ایفای نقش کند و قطعا ارتقا کیفیت سوخت کشتیها در کاهش آلایندگیها موثر خواهد بود.
منصور بزمی، معاون فناوری و روابط بینالملل پژوهشگاه صنعت نفت نیز با بیان اینکه پژوهشگاه با امضای این قرارداد کار مطالعاتی خود را اغاز میکند، ابراز امیدواری کرد که این همکاری به طور مستمر ادامه یابد و دستاوردهای خوبی به همراه داشته باشد.
نظر شما