سید محمدمهدی هاشمی، مدیر سایت 2 مجتمع گاز پارس جنوبی در گفتوگو با خبرنگار شانا، ضمن عرض تسلیت و ابراز همدردی با هموطنان در مناطق زلزله زده گفت: روز گذشته (یکشنبه 29 ابان) چهارمین محموله کمک های بزرگترین مجتمع گازی کشور به مناطق زلزله زده غرب کشور ارسال شد .
هاشمی افزود: باهمت و تلاش تمامی کارکنان پالایشگاه های مجتمع گازی پارس جنوبی، این محموله از کمکهای کارکنان به وسیله دو دستگاه کامیون از جمله آب معدنی، مواد غذایی، پتو و سایر ملزومات به مناطق روستایی که بیشترین خسارت را در این زلزله دیده اند ارسال شد همچنین یک محموله از کمک های کارکنان پالایشگاه پنجم مجتمع گاز پارس جنوبی شامل لوازم گرمایشی، پوشاک زمستانه و مواد غذایی به مناطق آسیب دیده ارسال شده است.
وی با اشاره به اینکه سه مرحله از محموله های ارسالی نیز در روزهای نخست وقوع این حادثه دلخراش به مناطق غرب کشور ارسال شد، اظهار کرد: کارکنان مجتمع با مستقر شدن در مناطق زلزله زده و با احداث یک انبار مرکزی پس از رسیدن محموله های ارسالی، تمامی وسایل را طبق نیاز هموطنان دسته بندی و به خانوادها تحویل می دهند.
مدیر سایت دو مجتمع گاز پارس جنوبی با اشاره به اقلام جمع آوری شده در محموله اول تا سوم خاطرنشان کرد: با تلاش کارکنان، محموله دیگری در حال جمع آوری و آماده سازی است که طی روزهای آینده از سایت دو مجتمع گاز پارس جنوبی به سمت مناطق غرب کشور ارسال خواهد شد.
نظر شما