• سکوی ۱۲B پارس جنوبی

    مجتبی محسنی

    سکوی ۱۲B پارس جنوبی

    شانا _ گروه عکس: پروژه فاز ۱۲ از جمله فازهای پارس جنوبی است که در ناحیه مرزی این مخزن با کشور قطر قرار گرفته است و شرقی‌ترین فاز پارس جنوبی به شمار می‌رود. این فاز با فازهای ۸ و ۱۱ پارس جنوبی همسایه است. پروژه فاز ۱۲ پارس جنوبی به‌منظور تولید و انتقال گاز تعریف شده است.

  • استقرار دکل حفاری DCI2 پتروایران در فاز ۱۲ پارس جنوبی

    استقرار دکل حفاری DCI2 پتروایران در فاز ۱۲ پارس جنوبی

    شانا _ گروه عکس: عملیات اجرایی طرح حفاری ۳۵ حلقه چاه درون‌میدانی (Infill) در میدان مشترک پارس جنوبی با استقرار دکل شرکت پتروایران، پیمانکار بسته دوم این طرح، در موقعیت بلوک مخزنی سکوی B فاز ۱۲ پارس جنوبی در حال انجام است. با اجرای کامل این طرح از سوی چهار پیمانکار، ظرفیت تولید گاز از این میدان مشترک روزانه ۳۶ میلیون مترمکعب افزایش می‌یابد.

  • پلیمر آریاساسول؛ از سودآورترین و بزرگ‌ترین تولیدکنندگان پلیمر ایران

    مجتبی محسنی

    پلیمر آریاساسول؛ از سودآورترین و بزرگ‌ترین تولیدکنندگان پلیمر ایران

    شانا _ گروه عکس: شرکت پلیمر آریاساسول با تولید سالانه حدود ۲ میلیون تن اتیلن و انواع پلی‌اتیلن، از سودآورترین و بزرگ‌ترین تولیدکنندگان پلیمر در کشور است که بیش از ۷۰درصد محصولات این شرکت هم‌اکنون به بازارهای ترکیه، آسیای شرقی، اروپا و کشورهای مستقل مشترک‌المنافع (CIS) و کشورهای عضو شورای همکاری خلیج‌فارس (GCC) صادر می‌شود و توسعه صادرات محصولات به بازارهای هند و آفریقا نیز در دستور کار این شرکت است.

  • نوسازی قلب تپنده انرژی کشور در گرم‌ترین روزهای سال

    نوسازی قلب تپنده انرژی کشور در گرم‌ترین روزهای سال

    شانا _ گروه عکس: تعمیرات اساسی سکوهای پارس جنوبی امسال با توجه به گرمای کم‌سابقه تابستان در دو دهه اخیر، اهمیت بیشتری داشته است. کارکنان پرتلاش صنعت نفت کشور در رطوبت ۱۰۰درصدی و در دمای بیش از ۵۰ درجه، کار تعمیرات را رها نکردند تا تولید انرژی متوقف نشود، در روزهای سرد زمستان گرمابخش خانه‌های هموطنان باشد و چرخ اقتصاد کشور هم کند نشود. شاید صحبت از کار در این شرایط سخت، آسان به نظر برسد، اما انجام آن غیرتی از جنس پولاد می‌خواهد. خداوقت به همه کارکنان صنعت نفت در مناطق عملیاتی کشور.

  • عملیات اجرایی طرح حفاری ۳۵ حلقه چاه درون‌میدانی در پارس جنوبی

    عملیات اجرایی طرح حفاری ۳۵ حلقه چاه درون‌میدانی در پارس جنوبی

    شانا _ گروه عکس: عملیات اجرایی طرح حفاری ۳۵ حلقه چاه درون‌میدانی (Infill) در میدان مشترک 'hcd پارس جنوبی با استقرار دکل شرکت پتروایران، پیمانکار بسته دوم این طرح، در موقعیت بلوک مخزنی سکوی B فاز ۱۲ پارس جنوبی آغاز شد.

  • تجلی تلاش کارکنان سکوی گازی ۸ پارس جنوبی در تأمین پایدار انرژی

    مجتبی محسنی - علیرضا اسدنژاد

    تجلی تلاش کارکنان سکوی گازی ۸ پارس جنوبی در تأمین پایدار انرژی

    شانا _ گروه عکس: متخصصان صنعت نفت در سکوی ۸ پارس جنوبی (SPD8) در دل گرما و چالش‌های سخت، با عزم و اراده‌ای مثال‌زدنی، در حال انجام وظیفه هستند. این تصاویر گواهی بر تلاش بی‌وفقه و تعهد آن‌ها به تأمین انرژی کشور و پیشرفت صنعت نفت است.

  • تداوم توسعه پالایشگاه گاز ایلام

    مسلم عباسی

    تداوم توسعه پالایشگاه گاز ایلام

    شانا _ گروه عکس: برج احیای آمین به وزن حدود ۴۰ تن پس از نصب برج جذب آمین، در واحد سوم شیرین‌سازی گاز و در محدوده فاز ۲ پالایشگاه گاز ایلام با موفقیت نصب شد. با نصب این برج، گام بلندی به‌منظور تکمیل بخش مهمی از پروژه برداشته شد.  این برج در مدت ۱۲ ماه به‌طور کامل از سوی سازنده ایرانی طراحی و ساخته شده است. از مزیت‌های مهم این برج نسبت به برج موجود در فاز یک، بهبود متریال بخش‌های در معرض خوردگی شدید و در پی آن، عمر طولانی‌تر برج است. آمین آلوده در این برج طی فرایندی فیزیکی و با عامل حرارت، H2S خود را از دست داده و آمین بازیافتی به چرخه شیرین‌سازی گاز بازمی‌گردد. گازهای اسیدی جداشده از آمین نیز از انتهای برج خارج و برای بازیافت گوگرد به واحد مجاور انتقال می‌یابد.

  • دستگاه حفاری سحر ۲

    دستگاه حفاری سحر ۲

    شانا _ گروه عکس: دستگاه حفاری سحر ۲ ازجمله دستگاه‌های حفاری دریایی فوق پیشرفته کشور به‌ شمار می‌رود که هم‌اکنون با تلاش شبانه‌روزی حفارمردان حفاری شمال، مشغول عملیات در میدان نفتی ابوذر روی آب‌های دریای خلیج‌فارس است. این سکو قرار است ۴ حلقه چاه نفتی در میدان ابوذر حفاری کند که تاکنون حفاری ۲ حلقه چاه را به پایان رسانده است و سرانجام به ازای تکمیل هر حلقه چاه، ۱۵۰۰ تا ۲۰۰۰ بشکه به تولید روزانه نفت کشور افزوده می‌شود. میدان ابوذر در استان بوشهر و در ۷۵ کیلومتری غرب جزیره خارک قرار دارد.

  • نصب برج جذب آمین در پالایشگاه گاز ایلام

    نصب برج جذب آمین در پالایشگاه گاز ایلام

    شانا _ گروه عکس: برج جذب آمین فاز ۲ پالایشگاه گاز ایلام، به وزن ۲۰۰ تن با سرویس گاز ترش با H2S بیش از PPM ۳۰۰۰۰ در کنار فاز ۱ با موفقیت نصب شد. این برج که در واحد شیرین‌سازی پالایشگاه نصب شده است، وظیفه شیرین‌سازی گاز ترش ورودی به این مجتمع پالایشی را به‌عهده دارد. ظرفیت این برج ۳.۴ میلیون متر مکعب در روز و فشار عملیاتی آن حدود ۷۵ بار است که از سوی متخصصان داخلی در مدت زمان ۸ ماه طراحی و ساخته شده که با استقرار آن به‌عنوان مهم‌ترین تجهیز واحد شیرین‌سازی، گام بلندی در تکمیل فرآیند نصب تجهیزات این واحد حیاتی برداشته شد. فرآیند نصب این تجهیز به‌دلیل مجاورت با فاز ۱ و عملیاتی بودن آن با ریسک بالا و مخاطراتی همراه بود که با مدیریت دقیق و حساب‌شده بدون چالش انجام شد. نصب برج آمین از سوی دو جرثقیل ۲۵۰ و ۴۰۰ تنی و همراه با کنترل‌های لازم از جمله قائم بودن برج و موقعیت دقیق نازل‌ها سبب شد این تجهیز در محدوده مجاز مستقر شود و مورد تأیید ناظران پروژه قرار گیرد. روند حمل این تجهیز ۲۰۰ تنی از محل کارخانه سازنده به سوی پالایشگاه با رعایت دستورعمل‌های خاص انجام شد و به‌مدت دو هفته به‌طول انجامید.

  • پروژه ارتقای تجهیزات اندازه‌گیری ایستگاه بازرگان

    پروژه ارتقای تجهیزات اندازه‌گیری ایستگاه بازرگان

    شانا _ گروه عکس: پروژه ارتقای تجهیزات اندازه‌گیری ایستگاه بازرگان از جمله پروژه‌های شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران است که در آستانه بهره‌برداری قرار دارد و با تکمیل آن امکان مناقشه‌های فنی و مالی حوزه صادرات گاز بین ایران و ترکیه به حداقل می‌رسد. از سویی با روزآمد کردن این ایستگاه براساس تازه‌ترین استانداردهای بین‌المللی و تأمین دقیق‌ترین تجهیزات، امکان صادرات گاز و مبادلات بین‌المللی انرژی برای سال‌های آینده نیز فراهم می‌شود. ایستگاه صادرات گاز بازرگان در شهر بازرگان نزدیکی مرز ترکیه واقع شده است. این ایستگاه همسو با قرارداد امضاشده ۱۹۹۶ میلادی بین شرکت ملی گاز ایران و شرکت بوتاش ترکیه احداث شد که نخستین قرارداد بلندمدت گاز پس از پیروزی انقلاب اسلامی به‌شمار می‌آید.

  • مکران؛ قطب سوم پتروشیمی ایران

    مهران ریاضی

    مکران؛ قطب سوم پتروشیمی ایران

    شانا _ گروه عکس: قطب سوم پتروشیمی ایران پس از قطب‌های عسلویه و ماهشهر در منطقه مکران با هدف جلوگیری از خام‌فروشی و تکمیل زنجیره ارزش در حال اجراست و براساس برنامه‌ریزی انجام شده، ۶ مجتمع پتروشیمی شامل پنج واحد GTX (واحدهای تبدیل گاز متان به محصولات با ارزش‌افزوده بالاتر) و یک واحد اوره و آمونیاک و یک واحد مینی ال‌ان‌جی در فاز نخست شهرک پتروشیمی مُکران احداث می‌شود که تاکنون بیش از ۱.۵ میلیارد یورو سرمایه در این شهرک جذب شده است.

  • دکل حفاری ۲۰۳ شرکت عملیات اکتشاف نفت

    مجتبی محسنی

    دکل حفاری ۲۰۳ شرکت عملیات اکتشاف نفت

    شانا _ گروه عکس: دکل ۲۰۳ شرکت عملیات و اکتشاف نفت با هدف نگهداشت و افزایش تولید میدان نفتی منصورآباد، توانسته است طبق زمان‌بندی و برنامه تولید سه حلقه چاه، ۸۵۰۰ متر حفاری انجام دهد.

  • تأسیسات تقویت فشار گاز نورآباد

    مسلم عباسی

    تأسیسات تقویت فشار گاز نورآباد

    شانا _ گروه عکس: شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران پس از راه‌اندازی موفق سه واحد توربوکمپرسور در تأسیسات تقویت فشار گاز نورآباد و تحویل آن به بهره‌بردار، این روزها درصدد است چهارمین واحد را نیز عملیاتی کند. تأسیسات تقویت فشار گاز نورآباد در استان فارس‌ و بر روی خط لوله دهم سراسری گاز واقع شده است و با توجه به راهبردی بودن این خط که از خطوط اصلی انتقال گاز کشور به‌شمار می‌رود، تأثیر مهمی در تقویت شبکه گاز سراسری دارد. این تاسیسات ظرفیت انتقال روزانه ۹۰ میلیون متر مکعب گاز را دارد و آرایش آن ۳+۱ است. شرکت مپنا طراحی و ساخت توربوکمپرسورهای آن را بر عهده دارد.

  • تأمین سوخت گلستان و غرب خراسان شمالی با مرکز انتقال شهید سربرزگر

    نرگس مختار

    تأمین سوخت گلستان و غرب خراسان شمالی با مرکز انتقال شهید سربرزگر

    شانا _ گروه عکس: مرکز انتقال نفت و تأسیسات شهید سربرزگر شاهرود یکی از مراکز انتقال نفت منطقه شمال شرق شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت است. این مرکز انتقال نفت، دارای ۱۸۰ هزار بشکه ظرفیت انتقال فرآورده‌های نفتی با دو خط لوله ۱۰ اینچ و ۲۰ اینچ به‌صورت روزانه است. مرکز انتقال نفت شهید سربرزگر در جنوب شرقی شاهرود و در مجاورت انبار نفت و راه آهن واقع شده است که حجمی گسترده از عملیات بهره‌برداری را عهده‌دار است. عملیات تأمین سوخت استان گلستان و غرب خراسان شمالی از طریق خط لوله ۱۰ اینچ شاهرود _ علی‌آباد عملیات پمپاژ آن ازسوی سه دستگاه الکتروموتور ۶ کیلو وات انجام میشود.

  • پالایشگاه گاز پارسیان

    مجتبی محمدقلی

    پالایشگاه گاز پارسیان

    شانا _ گروه عکس: پالایشگاه گاز پارسیان، سومین پالایشگاه گاز کشور پس از مجتمع گاز پارس جنوبی و پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد است که در حدود ۹ کیلومتری شهرستان مهر استان فارس قرارگرفته است. خوراک این پالایشگاه از میدان های تابناک، هما، وراوی و شانول تأمین می‌شود.

  • خیز پالایشگاه نفت اصفهان برای تبدیل به پتروپالایش برتر منطقه

    مجتبی محمدقلی

    خیز پالایشگاه نفت اصفهان برای تبدیل به پتروپالایش برتر منطقه

    شانا _ گروه عکس: پالایشگاه نفت اصفهان با توجه به توسعه در همه بخش‌های کمی و کیفی، زیست محیطی و منابع انسانی به صورت همزمان و نیز توجه به اجرای طرح های توسعه‌ای فنی، در حال خیز برداشتن برای تبدیل به بزرگترین پتروپالایش منطقه خاورمیانه است. با راه‌اندازی واحد بنزین‌سازی پالایشگاه نفت اصفهان روزانه ۸.۵ میلیون لیتر بنزین یورو ۵ در این پالایشگاه تولید خواهد شد. سود این مجموعه پتروپالایشی با اجرای طرح‌های توسعه‌ای تا سال ۱۴۰۷ به سالانه ۱.۵ میلیارد یورو و ضریب پیچیدگی آن به ۱۲.۶ و در آینده به ۱۶ خواهد رسید. کاهش ۷۵ درصدی مصرف آب شهری پالایشگاه نفت اصفهان تا نیمه نخست سال آینده (۱۴۰۳) و نیز تولید روزانه ۲۶ میلیون لیتر نفت گاز یورو ۵ در دورنمای توسعه این مجتمع پتروپالایشی تعریف شده است.

  • میدان گازی دی

    مهران ریاضی

    میدان گازی دی

    شانا _ گروه عکس: با بهره‌برداری از سه حلقه چاه در قالب تولید زودهنگام از میدان گازی دی، روزانه ۳ میلیون متر مکعب به تولید گاز زاگرس جنوبی تا پیش از زمستان ۱۴۰۲ افزوده خواهد شد.

  • افزایش تولید در طرح توسعه‌ میدان نفتی گلخاری

    مهران ریاضی

    افزایش تولید در طرح توسعه‌ میدان نفتی گلخاری

    شانا _ گروه عکس: پروژه طرح توسعه‌ میدان نفتی گلخاری ازسوی شرکت حفاری شمال به کارفرمایی شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب از ۱۵ بهمن ۱۳۹۹ آغاز شد. این پروژه در فاصله ۲۰ کیلومتری از شمال شرقی بندر گناوه و ۷۰ کیلومتری شمال غربی بندر بوشهر واقع شده است که دارای ابعادی به طول ۴۲ کیلومتر و عرض متوسط ۶ کیلومتر است. 

  • پالایشگاه گاز فراشبند

    مهران ریاضی

    پالایشگاه گاز فراشبند

    شانا _ گروه عکس: با انجام تعمیرات اساسی در دو واحد ۲۰۰ و ۶۰۰ پالایشگاه فراشبند، ظرفیت پالایش گاز در این پالایشگاه برای زمستان سال ۱۴۰۲ بیش از ۷ میلیون متر مکعب در روز افزایش پیدا کرده است که در تامین پایدار گاز کشور موثر خواهد بود.

  • سکوی B طرح توسعه فاز ۱۱ میدان گازی پارس جنوبی

    علیرضا خضرائی

    سکوی B طرح توسعه فاز ۱۱ میدان گازی پارس جنوبی

    شانا _ گروه عکس: اجرای طرح توسعه فاز ۱۱ پارس جنوبی و برداشت گاز از مرزی‌ترین فاز این میدان بزرگ گازی، در شرکت ملی نفت ایران و در دولت سیزدهم، حرکتی جهادی بود که با اتکا به توان نیروهای متخصص ایرانی انجام شد. پارس جنوبی، بزرگترین تولیدکننده انرژی کشور است و در مجموع ۶ هزار کیلومتر خط لوله دریایی گاز ترش و سه هزار کیلومتر خط لوله گلایکول وجود دارد.هم اکنون با عملیات انتقال و نصب سکو و پل های ارتباطی پس از گذشت بیش از ۲۰ سال از تلاش دولت‌های مختلف برای توسعه فاز ۱۱ میدان مشترک پارس جنوبی، این فاز با همت مهندسان ایرانی و بدون حضور شرکت‌های خارجی مانند توتال، با حضور سیدابراهیم رئیسی، رئیس‌جمهوری و جواد اوجی، وزیر نفت به بهره‌برداری رسید.

  • پتروشیمی مرجان در قاب تصویر

    مجتبی محسنی

    پتروشیمی مرجان در قاب تصویر

    شانا _ گروه عکس: شرکت پتروشیمی مرجان از شرکت‌های تولیدکننده متانول ایران با ظرفیت ۵۰۰۰ تن در روز، با حداکثر توانایی صنایع تولیدی داخل و استفاده از دانش و تجربه مهندسان و کارگران ایرانی در بخش‌های مختلف طراحی، تأمین تجهیزات، ساختمان و نصب و مدیریت پروژه در محل فاز ۲ صنایع پتروشیمی در منطقه ویژه اقتصادی پارس واقع در عسلویه، استان بوشهر احداث شده و فعال است.

  • تأسیسات پالایشگاه هفتم گاز پارس جنوبی (فازهای ۱۷ و ۱۸)

    مجتبی محسنی

    تأسیسات پالایشگاه هفتم گاز پارس جنوبی (فازهای ۱۷ و ۱۸)

    شانا _ گروه عکس: پالایشگاه هفتم گاز پارس جنوبی در بخش غربی سایت شماره یک طرح توسعه میدان مشترک گازی پارس جنوبی نزدیک به خروجی شرقی شهرستان عسلویه قرار دارد. ظرفیت این پالایشگاه تولید روزانه ۵۰ میلیون مترمکعب گاز، ۸۰ هزار بشکه میعانات گازی و ۴۰۰ تن گوگرد، سالانه یک میلیون تن اتان و ۱٬۰۵ میلیون تن گاز مایع است.

  • پالایشگاه دهم پارس جنوبی در قاب تصویر

    مجتبی محسنی

    پالایشگاه دهم پارس جنوبی در قاب تصویر

    شانا _ گروه عکس: پالایشگاه دهم فاز ۱۹ از جمله پالایشگاه‌های گازی پارس جنوبی است که برای پالایش گاز طبیعی حاصل از میدان گازی پارس جنوبی احداث شده است. تأسیسات خشکی پالایشگاه دهم فاز ۱۹ پارس جنوبی در حاشیه خلیج فارس، در منطقه تمبک با مساحتی حدود ۵.۲۱۸ هکتار بین پالایشگاه‌­های فازهای ١١ و ١٢ پارس جنوبی و در منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس ٢ واقع شده است.

  • پالایشگاه امام خمینی (ره) شازند از دریچه دوربین شانا

    نرگس مختار

    پالایشگاه امام خمینی (ره) شازند از دریچه دوربین شانا

    شانا _ گروه عکس: شرکت پالایش نفت امام خمینی شازند در استان مرکزی و در فاصله ۳۰ کیلومتری از شهر صنعتی اراک واقع شده است. این شرکت اکنون با تولید ۱۶.۵ میلیون لیتر بنزین در روز بزرگترین تولیدکننده بنزین در میان پالایشگاه‌های نفت ایران و دومین تولیدکننده بزرگ بنزین در ایران پس از پالایشگاه میعانات گازی ستاره خلیج فارس است، این مجتمع پالایشی همچنین با تولید ۳.۶ میلیون لیتر گاز مایع (ال‌پی‌جی) در روز، دومین تولیدکننده بزرگ این محصول در میان پالایشگاه‌های نفت ایران پس از پالایشگاه تبریز به‌شمار می‌آید.

  • پالایشگاه ستاره خلیج فارس،  مدرن‌ترین پالایشگاه ایران و خاورمیانه

    نسرین رستمی

    پالایشگاه ستاره خلیج فارس، مدرن‌ترین پالایشگاه ایران و خاورمیانه

    شانا _ گروه عکس: پالایشگاه ستاره خلیج‌فارس به عنوان مدرن‌ترین پالایشگاه ایران و خاورمیانه در زمینی به مساحت ۷۳۰ هکتار در ۲۵ کیلومتری غرب بندرعباس واقع شده است. ستاره خلیج‌فارس به‌عنوان بزرگ‌ترین پالایشگاه میعانات گازی دنیا که می‌توان آن را به لحاظ استفاده از توانمندی متخصصان داخلی در اجرا و استفاده از تجهیزات تولید داخل، ایرانی‌ترین پالایشگاه کشور نامید.

  • پالایشگاه تبریز در زمره نخستین پالایشگاه‌های کشور

    نرگس مختار

    پالایشگاه تبریز در زمره نخستین پالایشگاه‌های کشور

    شانا _ گروه عکس: پالایشگاه تبریز در زمره نخستین پالایشگاه‌های کشور است که سال ۱۳۹۲ با خرید ۵۰ درصد از سهام پتروشیمی توانست عنوان پتروپالایشی شدن را از آن خود کند و طرح‌های متعددی همچون افزایش ظرفیت، توجه به مباحث زیست محیطی، مبادلات تجاری، استفاده از توان مهندسان داخلی و شرکت‌های دانش‌بنیان را پیش ببرد.

  • تلاش بی‌وقفه در پالایشگاه‌های پارس جنوبی برای تأمین گاز نیروگاه‌ها

    مجتبی محسنی

    تلاش بی‌وقفه در پالایشگاه‌های پارس جنوبی برای تأمین گاز نیروگاه‌ها

    شانا _ گروه عکس: پالایشگاه ششم (فازهای ۱۵ و ۱۶) در شرقی‌ترین نقطه مجموعه پالایشگاه‌های پارس جنوبی در منطقه عسلویه قرار دارد و کارکنان آن این روزها مانند دیگر پالایشگاه‌های گازی کشور به‌صورت شبانه‌روزی برای تأمین پایدار گاز مشترکان به‌ویژه نیروگاه‌های کشور به‌منظور جلوگیری از قطعی برق تلاش می‌کنند؛ طبق اعلام شرکت ملی گاز ایران هم حجم گاز تحویلی به نیروگاه‌ها امسال بیش از مقدار تکلیفی است.

  • مرکز انتقال نفت ابهر

    مهران ریاضی

    مرکز انتقال نفت ابهر

    شانا _ گروه عکس: مرکز انتقال نفت ابهر یکی از مراکز انتقال نفت منطقه شمالغرب شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران است. این مرکز نخستین مرکز انتقال نفت در کشور است که دارای تلمبه خانه دومنظوره است که اگر در برق مشکلی پیش آید، از گاز استفاده می‌کند، بنابراین خطوط بدون وقفه و دائما در حال کار هستند. روزانه حدود ۱۱۰ هزار بشکه نفت خام میدان‌های نفتی اهواز، آسماری با یک خط لوله ۱۶ اینچ، از طریق مرکز انتقال نفت ابهر به پالایشگاه تبریز ارسال می‌شود.

  • عملیات روکارسازی خطوط و تجهیزات مرکز انتقال نفت ایده‌لو - زنجان

    مهران ریاضی

    عملیات روکارسازی خطوط و تجهیزات مرکز انتقال نفت ایده‌لو - زنجان

    گروه عکس _ شانا: عملیات روکارسازی خطوط و تجهیزات مرکز انتقال نفت ایده‌لو - زنجان با اعتبار ۵۷ میلیارد ریال و به‌منظور حفظ محیط زیست و پایداری انتقال نفت و فرآورده‌های نفتی در این مرکز انجام شد.

  • دکل حفاری ۲۰۲ شرکت عملیات اکتشاف

    مجتبی محسنی

    دکل حفاری ۲۰۲ شرکت عملیات اکتشاف

    شانا_ گروه عکس: دکل ۲۰۲ شرکت پتروایران با هدف نگهداشت و افزایش تولید میدان نفتی منصورآباد، توانسته است طبق زمان‌بندی و برنامه تولید دو حلقه چاه، ۵۹۵۰ متر حفاری انجام دهد.