به گزارش خبرگزاری رویترز از سنگاپور، پانو سوتهیرات، معاون رئیس شرکت پی.تی.تی تایلند در امور بازاریابی و عرضه گاز طبیعی، در یک کنفرانس صنعتی در سنگاپور ادامه داد: تاسیسات این پایانه ال.ان.جی شامل یک اسکله و دو مخزن با ظرفیت ذخیره سازی 5 میلیون تن در سال ال.ان.جی است؛ ضمن آن که فاز دوم آن نیز برای ذخیرهسازی 5 میلیون تن ال.ان.جی دیگر در نظر گرفته شده است.
بنا بر این گزارش، واردات اولیه ال.ان.جی برای تامین سوخت نیروگاههای برق که 70 درصد از تقاضای گاز طبیعی در تایلند را به خود اختصاص می دهند، استفاده خواهد شد.
شرکت پی.تی.تی قراردادی را به منظور خرید سالانه یک میلیون تن ال.ان.جی از قطر امضا کرده است و به گفته سوتهیرات، این شرکت همچنین قصد دارد چنانچه شرایط بازار مساعد باشد، در سالهای 2014 تا 2011 از بازارهای تک محموله ال.ان.جی بخرد.
کشورهای تایلند، سنگاپور و ویتنام به عنوان بخشی از گروه خریداران جدید ال.ان.جی در آسیا به شمار میروند، زیرا واردات ال.ان.جی به این کشورها اجازه تنوع بخشی به منابع انرژی و کاهش وابستگی به نفت و زغال سنگ را میدهد.
نخستین فاز پایانه دریافت ال.ان.جی سنگاپور نیز تا اوایل سال 2013 آماده بهرهبرداری میشود.
کوروجیت ناکورنثپ، معاون وزیر انرژی تایلند، پیشتر گفته بود: گاز وارداتی از میانمار حدود 24 درصد از تقاضای گاز تایلند را تامین می کند؛ در حالی که این کشور تامین کننده 60 درصد از نیازهای خود است.
ناکورنثپ تصریح کرد: مصرف انرژی تایلند سال گذشته میلادی معادل یک میلیون و 700 هزار بشکه در روز نفت بوده است که یک میلیون و 100 هزار بشکه آن به مصرف گاز اختصاص داشت.
بنا بر آمار شرکت بی.پی تا پایان سال 2009، تولید گاز تایلند 30 میلیارد و 900 میلیون مترمکعب بوده است که نسبت به تولید گاز این کشور در سال پیش از آن (2008) 7.6 درصد افزایش نشان می دهد.
تایلند کشوری است در جنوب شرقی آسیا که از غرب و شمال با میانمار، از شمال و شمال شرق با لائوس، از جنوب شرق با کامبوج و از جنوب با مالزی همسایه است.
نظر شما