این قرارداد که تأمین یکساله میعانات گازی را از ماه اوت سال 2015 میلادی پوشش میدهد، قرارداد جداگانهای است و با قرارداد اصلی میان چین و ایران مبنی بر صادرات روزانه 505 هزار بشکه نفت خام ایران تفاوت دارد.
رویترز اعلام کرد که سخنگوی شرکت ژوهای ژنرونگ از اظهارنظر درباره این موضوع سرباز زد.
ایران و 6 قدرت بزرگ جهان روز پنجشنبه (13 فروردین ماه) از دستیابی به توافق اولیه هستهای خبر دادند. با اجرایی شدن این توافق مشترک، تحریمهای بینالمللی علیه ایران برداشته میشود و این رویداد زمینه افزایش توان صادراتی این کشور به بازارهای جهانی و همچنین مشارکت شرکتهای نفتی خارجی در صنعت نفت و گاز را فراهم میکند.
در همین راستا سید محسن قمصری، مدیر امور بینالملل شرکت ملی نفت ایران، امروز در گفتگو با شانا اعلام کرد: مشتریان سنتی ایران آماده افزایش خرید نفت از کشور هستند اما باید منتظر لغو تحریمها بود.
وی با بیان این که ما میتوانیم ظرف یک تا دو ماه صادرات نفت خود را افزایش دهیم، افزود: ایران در فرصت کوتاهی میتواند نفت خود را به بازارهای جهانی عرضه کند.
قمصری با تاکید بر این که در صورت کاهش فشار از روی مشتریان نفت خام ایران امکان افزایش صادرات نفت خام وجود دارد، گفت: هماکنون خریداران متعددی از کشورهای مختلف جهان برای واردات نفت خام از ایران اعلام آمادگی کردهاند و افزایش فروش و یا ازسرگیری صادرات نفت در گروی تعلیق کامل تحریمهای ایران است.
نظر شما