روند نزولی قیمت نفت در بازار ادامه دارد

سایه سنگین مازاد عرضه بر بازار نفت سبب ادامه روند نزولی قیمت نفت در هفته منتهی به 25 دسامبر (جمعه، 4دیماه) شده است.

به گزارش خبرنگار شانا، قیمت نفت خام سبک ایران در هفته منتهی به 25 دسامبر (جمعه، 4دیماه)، 67 سنت برای هر بشکه کاهش یافت و به 31 دلار و 7 سنت رسید؛ میانگین قیمت نفت سبک ایران، از ابتدای امسال تاکنون 50 دلار و 34 سنت بوده است.

قیمت نفت خام سنگین ایران نیز با 64 سنت کاهش به 28 دلار و 40 سنت برای هر بشکه رسید؛ میانگین قیمت نفت خام سنگین ایران نیز امسال تاکنون 48 دلار و 28سنت بوده است.

قیمت سبد نفتی اوپک نیز در هفته مورد بررسی، به 31 دلار و 32 سنت برای هر بشکه رسید که نسبت به هفته گذشته، 78 سنت کاهش یافت؛ میانگین قیمت سبد نفتی اوپک، امسال تاکنون 49 دلار و 77 سنت بوده است.

به گزارش اداره امور اوپک و روابط با مجامع انرژی، هربشکه نفت خام دبلیو تی آی نیز در هفته منتهی به 25 دسامبر با 44 سنت افزایش، 36 دلار و 15سنت برای هر بشکه معامله شد، نفت خام دبلیو تی آی تنها نفت شاخص بازار بود که در هفته مورد بررسی افزایش یافت.

قیمت نفت برنت با91 سنت کاهش به 36  دلار و 23 سنت برای هر بشکه رسید؛ میانگین قیمت نفت برنت امسال تاکنون 52 دلار و 66 سنت بوده است.

قیمت نفت خام شاخص دوبی و عمان نیز با 75 سنت کاهش به 31 دلار و 99 سنت برای هر بشکه رسید.

به گزارش شانا، در این هفته نیز روند نزولی قیمت نفت ادامه پیدا کرد. عرضه مازاد نفت همچنان بر قیمتهای نفت خام سایه افکنده است. در واقع، بازار معتقد است که اوپک محدودیت تولید را کنار گذاشته است و تولید بالای نفت در برخی کشورهای غیراوپک مانند روسیه نیز ادامه خواهد یافت. در عین حال به دنبال لغو تحریمها، نفت بیشتری از ایران وارد بازار خواهد شد.

به همین دلیل بازار احتمال می دهد که قیمتهای پایین نفت ادامه داشته باشد. این در حالی است که اوپک در برآورد جدید خود اعلام کرده است که تا پایان دهه حاضر، تقاضا برای نفت این سازمان به 30 میلیون و 700 هزار بشکه در روز خواهد رسید که تقریبا یک میلیون بشکه کمتر از تولید ماه نوامبر سال 2015 این سازمان خواهد بود.
 

کد خبر 252672

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =