وی با اشاره به این که مشکلی در تأمین تجهیزات مورد نیاز وجود ندارد، افزود: تجهیزات لازم هم اکنون در کارگاه وجود دارد و می توان با سرعت قابل توجهی که پروژه اجازه می دهد، پیش رفت.
مدیرعامل شرکت مپنا با بیان این که گروه محصولات مپنا امکان تأمین توربینهای مختلف از حدود 20 تا 300 مگاوات را در کلاسهای مختلف را دارد، گفت: میزان بازدهی متوسط و موثر مهمترین پارامتر در توربین است.
علی آبادی با اشاره به این که توربینهای 1 و 2 نصب شده در فاز نخست نیروگاه پتروشیمی 162 مگاواتی هستند، تصریح کرد: امکان روزآمد کردن همه این توربینها نیز وجود دارد.
وی با بیان این که توربینهای استفاده شده در نیروگاه پتروشیمی دماوند به دست مهندسان و توانمندان ایرانی طراحی و ساخته شده است، یادآور شد: این توربینهای بومی قابلیت رقابت با توربینهای هشت زیمنس را دارند؛ توربین هشت زیمنس در سیکل ساده دارای قدرت اسمی 173 مگاوات با بازدهی 35.4 درصد است در صورتی که توربینهای این شرکت دارای قدرت اسمی 185 مگاوات با بازدهی 36 درصد هستند.
مدیرعامل شرکت مپنا به سه بعدی بودن همه پره های این توربینها اشاره کرد و افزود: این نخستین نصب این دستگاهها در این کلاس است که با یک برند ایرانی عرضه می شود.
علی آبادی با اشاره به این که دوران تحریم را با سربلندی پشت سر گذاشتیم، اظهار کرد: امیدواریم این ظرفیت را در فضای رقابتی فشرده ای که در دنیا وجود دارد، حفظ کنیم.
نظر شما