به گزارش شانا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی معاون اول رئیس جمهوری، جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی، امروز (سهشنبه، 18 اسفندماه) به ریاست اسحاق جهانگیری و با دستور جلسه بررسی و تصمیمگیری در خصوص پروژه های پیشنهادی برنامه ملی شفاف سازی و سالم سازی اقتصاد برگزار شد.
معاون اول رئیس جمهوری در این جلسه، شفاف سازی و سالم سازی اقتصاد را موضوعهایی پراهمیت برای پیشگیری و مقابله با فساد عنوان کرد و گفت: البته پیگیری برنامه های اقتصاد مقاومتی فقط بر عهده دولت نیست، بلکه قوای سه گانه، نهادهای مختلف و آحاد جامعه نیز در این زمینه مسئولیت دارند، زیرا تحقق اقتصاد مقاومتی وظیفهای ملی است و مشارکت عمومی را میطلبد.
وی بر لزوم پیگیری پروژه های زیر مجموعه برنامه ملی در شفاف سازی و سالم سازی اقتصاد تاکید کرد و افزود: اگر این پروژه ها به صورت جدی دنبال و اجرا شود، شاهد پیشگیری و کاهش چشمگیر فساد خواهیم بود.
جهانگیری تصریح کرد: متاسفانه امروز فساد مانند خورهای به جان کشور افتاده و وسعتی که تخلفات در بخشهای مختلف پیدا کرده به هیچ عنوان زیبنده نظام اسلامی نیست و روح انسان را آزار میدهد و دولت نیز اهتمام جدی دارد که به شکل ریشهای با فساد مبارزه کند.
معاون اول رئیس جمهوری همچنین بر لزوم شناسایی گلوگاه ها و منافذ بروز و ظهور فساد تاکید کرد و گفت: یکی از اصلیترین زمینه های بروز فساد، زمین است و باوجود این که قوانین لازم در زمینه طرح کاداستر و مالکیت زمین سالهاست که به تصویب رسیده است، اما هنوز اقدامهای لازم نهایی و تکمیل نشده است و اراضی ملی مورد تجاوز زمین خواران، متخلفین و سو استفادهگران قرار میگیرد.
وی با اشاره به گزارشهای مستند دستگاه های نظارتی، امنیتی و اطلاعاتی کشور، از بخشهای گمرک، مالیات، بانکها، شهرداریها، معاملات دولتی و ثبت و اسناد به عنوان مهمترین بخشهای فسادخیز در کشور نام برد و بر ضرورت تمرکز هرچه بیشتر بر این بخشها را برای پیشگیری و مقابله با تخلفات تاکید کرد.
جهانگیری افزود: باید با اتکا به اقتصاد مقاومتی، شفافیت لازم را در اقتصاد کشور ایجاد کنیم و مانع از عملکردهای غیرشفاف و ناسالم در بخشهای مختلف کشور شویم.
در این جلسه معاون سازمان مدیریت و برنامهریزی کشور گزارشی از مشخصات طرحها و پروژه های پیشنهادی برنامه ملی شفاف سازی و سالم سازی اقتصاد ارائه کرد و به تشریح بررسیهای صورت گرفته در دبیرخانه ستاد برای تدوین پروژه ها و شاخصهای ارزیابی، ضرورت و اهداف کلان هر پروژه و برنامه زمان بندی و بودجه مورد نیاز اجرای پروژه ها پرداخت.
نظر شما