به گزارش شانا، اسماعیل جلیلی با تاکید بر لزوم تسریع در دستیابی به اهداف اقتصاد مقاومتی، گفت: برخی کشورها با اعمال تحریمها در سالهای گذشته، تلاش کردند مبادله مالی و بانکی و بازارهای ایران را محدود کنند.
نماینده مسجد سلیمان، لالی و هفتکل در مجلس شورای اسلامی، افزود: باید توجه داشت تحریمهای اقتصادی مسائلی را برای اقتصاد کشور ایجاد کرد.
این نماینده مجلس نهم گفت: نیل به اهداف و سیاستهای اقتصادمقاومتی ابلاغی ازسوی مقام معظم رهبری کمک می کند؛ اقتصاد کشور در طول دوران پا برجا باشد و از مسائلی مانند اعمال تحریم، ضربه پذیر نباشد.
جلیلی افزود: فروش کالاهایی مانند نفت و گاز براساس بند 13 سیاستهای اقتصاد مقاومتی نباید به یک روش فروش منحصر شود.
وی ادامه داد: سبدفروش کالاهای نفتی باید در بازارهای منطقه ای و جهانی مورد توجه قرار گیرد، به دلیل این که کسب و کار در حوزه انرژی یکی از بخشهای اقتصاد جهانی است و با وجود بازار متنوع خطرپذیری بالایی دارد.
جلیلی افزود: ورود به بازارهای مختلف و انجام مشارکتهای راهبردی با شریکان راهبردی که البته تحت تاثیر فشار بین المللی قرار نگیرند؛ از جمله عوامل موثر در جلوگیری از ضربه پذیری در درآمدهای نفتی است.
به گزارش خبرگزاری خانه ملت، سخنگوی کمیسیون ویژه حمایت ازتولید ملی و اجرای اصل 44 قانون اساسی، تصریح کرد: تنوع در فروش، انعطاف در تولید و توجه به کاهش قیمت باید هموراه مدنظر قرار گیرد و برای آن تدبیر اندیشید.
در بند 13 سیاستهای اقتصاد مقاومتی آمده است: مقابله با ضربه پذیری درآمد حاصل از صادرات نفت و گاز از طریق: انتخاب مشتریان راهبردی، ایجاد تنوع در روشهای فروش، مشارکت دادن بخش خصوصی در فروش، افزایش صادرات گاز ،افزایش صادرات برق،افزایش صادرات پتروشیمی،افزایش صادرات فرآوردههای نفت، صورت گیرد.
نظر شما