به گزارش خبرنگار شانا، مدیرعامل شرکت طراحی و مهندسی صنایع انرژی (EIED)، امروز (شنبه، ٢٨ فروردین ماه) در همایش «صنعت نفت دانش بنیان؛ تبلور اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی» و در پنل «نقش شرکتهای اکتشاف و تولید و پیمانکاری عمومی در انتقال و توسعه فناوری برای تحقق صنعت نفت دانش بنیان» درباره اهمیت شرکتهای پیمانکار عمومی گفت: پیمانکار عمومی شرکتی فرض می شود که طیف وسیعی از فعالیتهای فرعی را در حوزه ساخت و نصب مدیریت می کند.
محمدعلی غفاری زاده افزود: این شرکتها به عنوان پیشران پروژه های صنعت نفت، مسئول هماهنگی عالیه و همه جانبه طرحها بوده و از این رو باید توانایی مدیریت در حوزه انتقال دانش فنی، طراحی مهندسی، تامین منابع مالی، تامین و تدارک تجهیزات، ساخت و اجرای یک پروژه بزرگ را از طریق یکپارچه سازی فعالیتهای تخصصی دارا باشند.
وی به اهداف این شرکتها نیز اشاره کرد و گفت: در بالادست، یک درصد ضریب ازدیاد برداشت، سود 800 میلیارد دلاری نصیب کشور می کند و در پایین دست منجر به تکمیل زنجیره ارزش و افزایش بهره وری و کاهش CAPEX و OPEX پروژه ها می شود.
وی در ادامه به عوامل موفقیت شرکتهای پیمانکار اشاره کرد و گفت: سازماندهی و ساختارهای اثربخش، روشها و فرایندهای منظم و کارآمد، توان تحلیل، تقسیم کار و توانمندسازی زنجیره از جمله عوامل موفقیت پیمانکار عمومی به شمار می رود.
غفاری زاده ادامه داد: این شرکتها افزون بر دانش باید توان عملیاتی سازی دانش را نیز داشته باشند و بتوانند یکپارچگی عملیاتی در کل زنجیره ایجاد کنند و از حمایتهای لازم دولتی در جهت پذیرش ریسکها برخوردار باشند.
به گفته مدیرعامل شرکت طراحی و مهندسی صنایع انرژی، شرکتهای پیمانکار عمومی در صورت واگذاری اختیارات کافی و تقبل ریسکهای مربوطه از سوی کارفرما می توانند با راهکارهای ارائه شده به تولید دانش فنی و توسعه فناوری مورد نیاز برای اجرای پروژه های صنعت نفت کمک کنند.
نظر شما