به گزارش خبرنگار شانا، رکن الدین جوادی بعدازظهر امروز (شنبه 28 فروردین ماه) در پنل نخست همایش "صنعت نفت دانش بنیان؛ تبلور اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی" با بیان این مطلب افزود: سال گذشته را صرف ساماندهی این قراردادهای همکاری کردیم و امیدواریم امسال نتایج مثبت این تصمیم ملی نمایان شود.
وی تصریح کرد: امیدواریم در آینده، همکاری شرکت ملی نفت ایران با دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی افزایش یابد و این شرکت تا زمان تبدیل ایده ها به واقعیت، در کنار دانشگاهها خواهد ماند.
جوادی با تأکید بر این که داشتن ایده به تنهایی کافی نیست، ادامه داد: باید از فرهنگ تبدیل ایده به عمل برخوردار باشیم.
معاون وزیر نفت در جمع بندی پنل نخست همایش اقتصاد مقاومتی که با عنوان «نقش دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی در انتقال و توسعه دانش بنیادین فناوری در حوزه بالادست صنعت نفت» برگزار شد، عنوان کرد: مهمترین نتیجه صحبتهای مطرح شده در این پنل این بود که مشخص شد اقتصاد مقاومتی در بین صاحبنظران به باور بدل شده است و همه در تدارک برای نیل به تحقق آن و شناسایی چالشها و کاربردی کردن راه حلها هستند.
جوادی با اشاره به اقدامهایی که در سالهای پس از انقلاب برای خودکفایی انجام شد، ادامه داد: چون نگاهمان در سالهای گذشته نگاه دانش محور و دانش بنیان نبود، انتقال دانش فنی نیز صورت نگرفت و در همین سالها صاحبان دانش و تکنولوژی نسخه های کارآمدتری را تولید کردند و این روند ادامه دارد.
به گفته معاون وزیر نفت، امضای قراردادهای همکاری با دانشگاهها، گامی مثبت در کارآمدتر شدن تولید فناوری در داخل کشور و کاهش فاصله با تکنولوژیهای روز دنیا به شمارمی رود.
وی با بیان این که طی یک سال گذشته، زبان مشترکی میان صنعت نفت و دانشگاهها ایجاد شده است، ادامه داد: همچنین به دنبال امضای قراردادهای همکاری و مذاکراتی که به دنبال داشته است، راه حلهای تسریع در روند اجرای این قراردادها مورد بحث و بررسی قرار گرفته است.
نظر شما