به گزارش خبرنگار شانا، امیرحسین دوایی عصر امروز (شنبه، 28 فروردین ماه ) در پنل «نقش دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی در انتقال و توسعه دانش بنیادین فناوری در حوزه پایین دست» در همایش «صنعت نفت دانش بنیان؛ تبلور اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی»، با بیان این مطلب تصریح کرد: در کوتاه مدت شاهدیم که شاخصهای مصرف انرژی رشد پایداری داشته است؛ ضمن این که کاهش قیمت جهانی نفت سبب شده است حاشیه سود در صنایع بالادست و پایین دست نفت کاهش یابد و در بلندمدت نیز مشاهده می کنیم که استفاده از انرژیهای نو با استفاده از فناوریها در حال افزایش است.
معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان این که دیگر رقابت بین شرکتها بدون استفاده از نوآوری و فناوریهای نوین غیرممکن است، گفت: مصاحبه با صدها شرکت کوچک و بزرگ دنیا حاکی از این بود که در کوتاه مدت 43 درصد و در بلندمدت بیش از 50 درصد شرکتها معتقد بودند بدون نوآوری رادیکال، امکان رقابت میان آنها وجود نخواهد داشت.
دوایی ادامه داد: حتی در حوزه محصولات و خدمات، بدون نوآوری، رقابت کلیدی معنایی ندارد که این موضوع توجه به مولفه نوآوری و فناوریهای نوین را در اقتصاد مقاومتی دوچندان می کند.
وی گفت: در تحقق اقتصاد مقاومتی باید به دنبال بخش خصوصی مستقل و دانش بنیان باشیم تا بتواند موتور محرک توسعه میان شرکتها باشد.
به گفته این مقام مسئول، دیده بانی فناوری باعث می شود تا به شناسایی محصولات راهبردی پرداخته، طرحهای پیشران معرفی کرده و به ارتقای فناوری شرکتهای داخلی اقدام کنیم.
به
گزارش خبرنگار شانا، همایش «صنعت نفت دانش بنیان، تبلور اجرای سیاستهای
اقتصاد مقاومتی» از صبح امروز (٢٨ فروردین ماه) با حضور مقامهای عالیرتبه
کشور و مدیران ارشد نفتی در سالن همایشهای بین المللی پژوهشگاه صنعت نفت
آغاز بکار کرده است.
نظر شما