به گزارش خبرنگار شانا، مدیرکل سامانه کالا و حمایت از ساخت داخل وزارت نفت امروز (شنبه، ٢٨ فروردین ماه) در همایش «صنعت نفت دانش بنیان، تبلور اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی» در پنلی که با عنوان «نقش شرکتهای اکتشاف و تولید (E&P) و پیمانکاری عمومی (GC) در ارتقای توان داخل با سیاست بازار در مقابل توسعه فناوری برای تحقق صنعت نفت دانش بنیان» برگزار شد، نحوه سیاستگذاری تامین کالا در امور مهندسی وزرات نفت را تبیین و بررسی کرد.
فریبرز گردانی نژاد با اشاره به اقدامات این معاونت در زمینه طراحی و تولید سیستم الکترونیکی تامین کالا، حلقه زنجیره تامین، تدوین دستورالعمل ارزیابی صلاحیت و رتبه بندی تامین کنندگان و سازندگان کالاها و تجهیزات و تدوین نظام جامع کیفیت کالا و محصولات سازندگان داخلی، تصریح کرد: نظام جامع کیفیت کالا و خدمات به منظور ارتقای کیفیت تولیدات و خدمات داخلی و اعمال سیاستهای حمایتی از بومی سازی و طراحی و ساخت تجهیزات و تأسیسات مورد نیاز صنعت نفت، گاز، پتروشیمی و پالایش با هماهنگی دستگاههای اجرائی ذیربط در داخل کشور تدوین خواهد شد.
وی با اشاره به تدوین ظام جامع پژوهشی و برنامه ریزی و حمایت از فناوریها و فعالیتهای دانش بنیان با همکاری سایر وزارتخانه ها و دستگاههای ذیربط برای استفاده از فناوریهای پیشرفته و انتقال دانش فنی در کشور، از تکالیف قانونی و نظارتی وزارت نفت گفت و افزود: نظارت بر حُسن اجرای استانداردهای صنعت نفت، گاز، پتروشیمی و پالایش با همکاری دستگاههای اجرائی ضروری است.
این مقام مسئول، تهیه و تدوین فهرست و ارزیابی صلاحیت سازندگان، پیمانکاران و مشاوران در رشته های تخصصی را از وظایف و اختیارات وزارت نفت دانست و اظهار کرد: نظام جامع فناوری اطلاعات و ارتباطات منابع سازمانی و نظارت بر طراحی و استقرار زیرساختها و سامانه های ذی ربط در کلیه سطوح فعالیت صنعت نفت، گاز، پتروشیمی و پالایش قابل تدوین و لازم الاجراست.
گردانی نژاد گفت: هم اکنون سامانه تامین الکترونیکی کالای صنعت نفت تکمیل و راه اندازی شده است که بیش از 550 انبار اصلی و فرعی با موجودی بیش از سه میلیون و 400 هزار قطعه کالا را مدیریت می کند.
وی حمایت از ساخت قطعات و تجهیزات داخلی در پروژه های صنعت نفت را یکی از گامهای مهم برای تحقق اقتصاد مقاومتی در کشور دانست.
مدیرکل سامانه کالا و حمایت از ساخت داخل وزارت نفت، سیاستگذاری در حوزه حمایت از ساخت داخل و حوزه تامین کالا را با رویکرد ساخت داخل و تبیین مکانیزمهای حمایت قانونی و نظارت بر مدیریت پایگاههای اطلاعاتی را در وزارت نفت از اهداف کلی نظام تامین کالا عنوان کرد.
وی بهبود و تکمیل نظام طبقه بندی کالا در صنعت نفت، حمایت از ساخت داخل و تسهیل در حلقه خرید را از مهمترین عوامل خروجی پروژه تامین الکترونیکی و طبقه بندی کالا در این صنعت برشمرد.
به
گزارش خبرنگار شانا، همایش «صنعت نفت دانش بنیان، تبلور اجرای سیاستهای
اقتصاد مقاومتی» از صبح امروز (٢٨ فروردین ماه) با حضور مقامهای عالیرتبه
کشور و مدیران ارشد نفتی در سالن همایشهای بین المللی پژوهشگاه صنعت نفت
آغاز بکار کرده است.
نظر شما