محمود ترکی در گفتگو با خبرنگار شانا، با بیان این مطلب افزود: هم اکنون این موضوع در دستور جلسه هیئت مدیره شرکت ملی گاز است و با تصویب و ابلاغ آن، این پروژه اجرایی خواهد شد.
وی با بیان این که اجرای پروژه مدیریت خوردگی تاثیری بسزا در کاهش هزینه های خوردگی دارد، ادامه داد: همچنین پژوهشگاه صنعت نفت در قالب پنج پروژه مشترک با شرکت بهره برداری نفت و گاز غرب، فعالیتهایی را با هدف کاهش خوردگی در تاسیسات این شرکت در دستور کار قرار داده است.
به گزارش شانا، تعیین تهدیدهای موجود و بالقوه برای یکپارچگی سیستم، ارائه تدابیر لازم برای کاهش خوردگی، بررسی عملکرد مهندسی خوردگی در سازمان، افزایش ایمنی در سازمان و حفاظت از محیط زیست، بهینه سازی بازرسی و تزریق مواد شیمیایی در سیستمهای عملیاتی، کنترل شکستهای (تخریبهای) ناشی از خوردگی و بهینه سازی تعمیرات و کاهش نشتیها از نتایج استقرار مدیریت خوردگی در صنایع به شمارمی رود.
هزینههای خوردگی تا حدود پنج درصد تولید ناخالص یک کشور را میتواند شامل شود که در این میان، سهم صنایع نفت از این هزینه ها بیش از ٢٠ درصد و صنایع نیروگاهی چهار درصد برآورد میشود. بررسیها نشان میدهد با استقرار مدیریت خوردگی، میتوان هزینههای خوردگی را به میزان 30 درصد کاهش داد.
نظر شما