رویکرد اصلی برنامه های اقتصاد مقاومتی در استان تهران، اشتغالزایی است

دبیر ستاد اقتصاد مقاومتی استان تهران گفت: مهمترین رویکرد اجرای برنامه های مرتبط با اقتصاد مقاومتی در سطح استان تهران، ایجاد فرصتهای شغلی است.

به گزارش شانا به نقل از ایرنا، نعمت الله ترکی، روز پنجشنبه ( ۹ اردیبهشت ماه) در حاشیه نشست هفتگی ستاد اقتصاد مقاومتی استان تهران گفت: همزمان با تشکیل ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی به ریاست معاون اول رئیس جمهوری، ستاد اقتصادی مقاومتی در سطح استانها نیز تشکیل شده است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران، با اشاره به عملیاتی شدن برنامه دستگاه ها در راستای تحقق اصل اقتصاد مقاومتی اظهار کرد: با توجه به منویات مقام معظم رهبری در پیام نوروزی و نامگذاری سال 95 با عنوان «اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل» چهارمین نشست تدوین برنامه های علمیاتی اقتصاد مقاومتی با حضور استاندار تهران و دستگاه های عضو ستاد اقتصاد مقاومتی استان برگزار شد.

وی تصریح کرد:‌ هر یک از دستگاه های اجرایی بر مبنای اهداف تعیین شده گزارش کار خود را در ارتباط با عملیاتی شدن فعالیتهای خود براساس شعار «اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل» ارائه کردند.

ترکی ادامه داد: 12 اولویت کاری ارائه شده در این برنامه به تناسب قابلیتها و مزیتهایی که هر استان دارد، در دستور کار دستگاه های اجرایی قرار گرفته است.

وی افزود: به عنوان مثال استان تهران در تولید گوشت، شیر و لبنیات در رتبه اول و در تولید محصولات کشاورزی به خصوص در حوزه باغی رتبه دوم کشور را دارد که بر اساس این مزیتها واحدهای تولیدی این استان در برنامه ریزی مورد بررسی قرار می گیرند.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران اظهار کرد: بخش دوم این برنامه، مردمی کردن این فعالیتها است که در این استان ظرفیتهای قابل توجهی وجود دارد.

ترکی، به زمانبندی اجرای برنامه های اقتصاد مقاومتی در استان تهران اشاره کرد و گفت: سه برنامه زمانی در دستور کار قرار گرفته است که شامل سند چشم انداز 20 ساله (تا سال 1404)، برنامه ششم توسعه (میان مدت تا پایان سال99) و برنامه توسعه تدوین شده در استان است.

وی، با تاکید بر این که این نقشه راه به تناسب نیاز کشور و استان و تمام موارد کمی و کیفی از اهداف، سیاستها و راهبردها با نیم نگاهی به سالهای گذشته تنظیم می شود، گفت: بر این اساس تکلیف بخشها و دستگاه های اجرایی استان و نوع فعالیتهای آنها مشخص می شود تا جایی که در سال 1404 به جایگاه واقعی استان تهران، خواهیم رسید.

وی ادامه داد: در این نشست مقرر شد تا هفته دیگر دستگاه اجرایی ذیربط به ویژه نمایندگان بخش خصوص در اتاق صنعت، اتاق اصناف و خانه صنعت، معدن و تجارت گزارش خود در حوزه اقتصاد مقاومتی را ارائه کنند.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران گفت: با جمع بندی اقتصاد مقاومتی در حوزه جهاد کشاورزی و تایید نهایی ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی تا پایان اردیبهشت ماه شاهد عملیاتی شدن این برنامه در استان تهران خواهیم بود.

ستاد اقتصاد مقاومتی استان تهران به ریاست استاندار و در قالب هفت کارگروه تخصصی تشکیل شده است. سازمانهای جهاد کشاورزی، صنعت، معدن و تجارت، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، اقتصاد و دارایی، میراث فرهنگی و گردشگری، راه و شهرسازی و صدا و سیما از جمله دستگاه های عضو ستاد اقتصاد مقاومتی استان تهران هستند.

کد خبر 259058

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =