به گزارش روزنامه وال استریت ژورنال، زلزلهای به قدرت 5.6 درجه مقیاس ریشتر دیروز (شنبه 13 شهریور ماه) ایالت اوکلاهوما آمریکا را لرزاند.
در 10 سال اخیر، موارد زلزله در ایالت اوکلاهوما افزایش یافته است و دانشمندان، دفع پسابهای ناشی از حفاری نفت و گاز را در این پدیده مؤثر میدانند.
مری فالین، فرماندار اوکلاهوما، دیروز اعلام کرد مسئولان این ایالت با مدیران 37 چاه دفع پسابهای نفتی در شعاع 500 مایلی مرکز زلزله تماس گرفته و از آنها خواستهاند که فعالیت خود را متوقف کنند.
طبق اعلام سازمان زمینشناسی آمریکا، زلزله در ساعت هفت و 2 دقیقه بامداد به وقت محلی در شهر پاونی با جمعیت 2 هزار و 200 نفر روی داده و در ایالتهای تگزاس و کانزاس آمریکا نیز محسوس بوده است.
طبق اعلام مسئولان، گزارشی از آسیب جدی به افراد دریافت نشده، اما برخی ساختمانها از این زلزله آسیب دیدهاند.
نظر شما