۱۶ شهریور ۱۳۹۵ - ۱۶:۱۹
  • کد خبر: 268597
سفارش خارجی پتروشیمی نوری به عسلویه رسید

مبدل حرارتی سنگین وزن واحد 300 پتروشیمی نوری از بندر شانگهای وارد بندر عسلویه ایران شد.

به گزارش شانا، مبدل حرارتی سنگین وزن واحد 300 (PACKINOX) با وزن تقریبی 200 تن روز دوشنبه (15 شهریور ماه) به مجتمع پتروشیمی نوری واقع در بندرعسلویه منتقل شد.

مبدل E-3001 موجود در پتروشیمی نوری با ساختار  Welded Plate Heat Exchanger به علت مشکلاتی همچون  کاهش راندمان 10 درصدی، نشتی و اختلاط سیال ورودی و خروجی و در نهایت کاهش کیفیت محصولات تولیدی شرکت پتروشیمی نوری، قابل استفاده نبود.

تعمیرات صورت گرفته از سال 90 بر روی مبدل E-3001 نتیجه بخش نبود و از سوئی به دلیل تحریم امکان تهیه آن از سازنده اصلی( Alfalaval فرانسه) مهیا نشد.

به گزارش روابط عمومی شرکت پتروشیمی نوری، پس از بررسی ها و مطالعات انجام شده مذاکره برای ساخت این مبدل با شرکت Lanpec چین آغاز و سرانجام آذرماه پارسال با امضای قرارداد عملیات ساخت آغاز شد.

عملیات ساخت استراکچر بتونی برای استقرار مبدل بر روی آن پایان یافته است و نصب مبدل و اجرای لوله کشی در مهرماه 95 انجام خواهد گرفت تا در تعمیرات اساسی آینده مجتمع، خطوط مرتبط با آن اجراء شده و این مبدل در سرویس قرار گیرد.

کد خبر 268597

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =